• WORKSHOP TARİHİ

    14 Nis - 16 Haz

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    2800 TL


Bu mutfakta 8 haftanın 8’i de vegan! Artık özel beslenme alışkanlığınıza uygun şekilde hem lezzet yelpazenizi genişletmenin hem de beslenme konusundaki bilginizi pekiştirmenin vakti geldi.

Bir yandan vegan mutfağa ait teknikleri MSA’nın konusunda uzman eğitmen şeflerinden öğrenirken bir yandan da, öğrendiğiniz teknikleri kahvaltıdan mezeye, fermantasyon yöntemlerinden vegan proteinlere kadar belki de şimdiye kadar hiç duymadığınız lezzetler üzerinde uygulayacaksınız. “Mutfakta 8 Hafta - Vegan” MSA’da.


Menü

  • 1. Hafta: Bıçak Kesim Teknikleri, Sebze stock ve çorbalar

  • Öğreneceğiniz kesim teknikleri: mirepoix, brunoise, batonette, julienne
  • Su yosunları stock
  • Zengin mineral ve besin içerikli sebze stock (Demo)
  • Balkabağı çorbası, kabak çekirdeği ve Hindistan cevizi kreması ile
  • Vegan yayla çorbası
  • 14 Nisan Çarşamba, 10.00-14.00
  • 2. Hafta: Vegan Proteinler

  • Nohut, maş fasulyesi ve mercimek filizlendirme uygulamaları (Demo)
  • Zerdeçallı tofu scramble
  • Kinoa-nohut tempeh
  • Vegan chili con carne, buharda pişmiş basmati pilavı ile
  • 21 Nisan Çarşamba, 10.00-14.00
  • 3. Hafta: Vegan Fermentasyon

  • Pancar kvass
  • Kimchi
  • Karışık turşu
  • Üzüm sirkesi
  • Elma sirkesi (Demo)
  • Wakame sauerkraut
  • 28 Nisan Çarşamba, 10.00-14.00
  • 4. Hafta: Bitki bazlı süt ürünleri

  • Vegan kaju kreması (Demo)
  • Acılı domatesli kaju kreması
  • Vegan cheddar (Demo)
  • Badem sütü yapımı
  • Vegan yoğurt
  • Vegan ayran
  • 5 Mayıs Çarşamba, 10.00-14.00
  • 5. Hafta: Kahvaltı

  • Goodtella
  • Chia puding
  • Granola (Demo)
  • Vegan tost, vegan peynir ve vegan pastırma ile
  • Acai smoothie bowl
  • Karabuğday kraker ve guacomole sos
  • 26 Mayıs Çarşamba, 10.00-14.00
  • 6. Hasta: Salatalar ve Bowl

  • Yeşil yaprak dünyası
  • Grain bowl
  • Vegan ketojenik bowl
  • Mevsimin rengarenk salatası, pancar sos ile
  • 2 Haziran Çarşamba, 10.00-14.00
  • 7. Hafta: Meze ve atıştırmalıklar

  • Kaju humus dip sos
  • Badem kremalı pancar ravioli, narenciye sos
  • Haydari
  • Çıtır nohut
  • Havuç tarator
  • 9 Haziran Çarşamba, 10.00-14.00
  • 8. Hafta: Vegan fast food

  • Seitan kullanımı ve işleme
  • Vegan sosis sandviç
  • Vegan pastırma (Demo)
  • Vegan burger
  • Falafel dürüm, kaju sos ile
  • 16 Haziran Çarşamba, 10.00-14.00
/

Önemli Bilgiler

* Eğitim süresince katılımcılar 14 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
* Eğitimin sonunda eğitmen şeflerin imzaladığı özel sertifika verilecektir.
* Program 8 hafta sürmektedir.
* Derslerin telafisi yapılmaz. Ücret iadesi yoktur.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı gösterilmesi zorunludur. Aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.