MENÜ
  • Chef & Owner Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
  • YAŞ ARALIĞI

    18-40 Stajlı
    41 - 49 Stajsız

  • EĞİTİM SÜRESİ

    Stajlı 8 Ay
    Stajsız 4 Ay

  • EĞİTİM ÜCRETİ

    Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
    22.100 TL (5.600 Euro)*
    Uzun Dönem Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
    34.000 TL (8.300 Euro)*

    Ücret ve Ödeme Seçenekleri
  • EĞİTİM DÖNEMLERİ

    Mayıs '17

    Dönem Başlangıç Tarihleri

Chef & Owner, Profesyonel/Stajsız /Uzun Dönem Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik eğitimine ek olarak, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimi de alıp, kendi işletmesini açmak ve aynı zamanda mutfağının patronu olmak isteyen girişimcilere yöneliktir.

Uluslararası bir mesleki eğitim akreditasyon kurumu olan City & Guilds eğitim içerik ve sistemi uygulanır.

City & Guilds diploması*, Zorunlu Hijyen Eğitimi Sertifikası, HACCP sertifikası ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sunmaktadır. Stajlı programlarla alındığında 8 ay, uzun dönem aşçılık programıyla alındığında 12 ay, stajsız program alındığında ise 4 ay sürer.

* City & Guilds diploması, sadece 8 ay veya 12 aylık eğitimi tamamlayanlara verilmektedir.

Ders Konuları

  • Teorik Eğitimler

    ,
  • Tabak Sunumu
  • Mutfak Ekipmanları
  • Menü Planlama
  • Satın Alma
  • Donuk Tatlılar
  • Şeker Hamuruna Giriş
  • Gıda Güvenliği
  • İş Güvenliği
  • Maliyet Hesaplama
  • Beslenme
  • Pratik Eğitimler

    ,
  • Yumurtalar
  • Tuzlu Kurabiyeler
  • Tatlı Kurabiyeler
  • Kekler
  • Türk Tatlıları
  • Pandispanya ve Sponge’lar
  • Klasik Pasta Yapım Teknikleri
  • Cheesecake'ler
  • Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
  • Modern Pasta Yapım Teknikleri
  • Kızartma Hamurları
  • Merengler
  • Macaron
  • Tartlar ve Pie’lar
  • Laminalı (Katmanlı) Hamurların Üretim ve İşleme Teknikleri
  • Cupcake ve Muffin'ler
  • Temel Ekmek Hamurları
  • Mayalı Hamurlar
  • Dökme Hamurların Üretim ve İşleme Teknikleri
  • Custard'lar (Yumurta bazlı kremalar)
  • Çikolataya Giriş
  • Soslar ve Kremalar
  • Dekor Bisküvilerine Giriş
  • Tabak Tatlıları
  • Ruhsat, açılış ve inşaat izinleri / İsim hakları, logo, fikri mülkiyet ve bunların tescilleri
  • Menülerin hazırlanması, fiyatlandırılması ve standart reçetelerin oluşturulması
  • Personel seçimi ve eğitimi
  • İş Kanunu, işe alım ve İnsan Kaynakları politikası
  • Sosyal Medya
  • Satın alma, depolama, stok kontrolü
  • Halkla ilişkiler, tanıtım, reklam, promosyon ve pazarlama
  • Alkollü içkilerin tanıtımı
  • Stok-maliyet izleme, satış noktası yönetim ve bilgisayarlı kontrol sistemleri
  • Bakım, onarım, yenileme
  • Temel ilk yardım bilgileri
  • Toplam Kalite Yönetimi
  • Müşteri İlişkileri Yönetimi
  • Menü tasarımı
  • Sofra düzenlemeleri ve servis standartları
  • Şarap Eğitimi
  • Temel bar uygulamaları, içki ve bar servisi standartları Kahve işletmeciliği
/

MSA Mezunları Hangi Diploma ve Sertifikalara Sahip Oluyor?

Eğitmen Kadrosu

23 tam zamanlı eğitmen şef ve mutfağımıza misafir olan konuk şefler ile 30'dan fazla yerli ve yabancı profesyonelden oluşmaktadır.

TÜM EĞİTMENLER