• WORKSHOP TARİHİ

    23 Aralık Pazartesi

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    290 TL


Yılbaşında kimse çikolata krizine girmesin, girerse de en tatlı şekilde atlatsın diye
çikolatanın başrolde olduğu çok tatlı bir çözüm ürettik. Temperleme, kalıplama, kesme
gibi teknikleri göreceğiniz ve yılbaşına özel süslemelerle rengarenk çikolatalar yapacağınız bu eğitimle, yeni yılda tüm çikolata krizlerine hazırlıklı olacaksınız.

Workshop'ta öğreneceğiniz teknikler:

• Çikolata temperleme
• Kalıplama, trüf hazırlama ve çeşitlendirme



Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı (çift doz) gösterilmesi zorunludur. Tek doz aşı yaptırmış ya da aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.