• WORKSHOP TARİHİ

    28 - 29 Eylül

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1250 TL


6 katlı bu pastanın her katı birbirinden farklı ama bir o kadar da uyumlu… Fransız pastacılığının vazgeçilmezi entremet yapımının her katında birbirinden tatlı malzemeler var. 6 farklı üründen bu derece uyumlu bir pasta oluşturmayı öğreneceğiniz ve günümüzün trendi olan kadife efektine tüm detaylarıyla hakim olarak pastalarınıza uygulayacağınız “Entremet ve Kadife Efekti” eğitimi MSA’da. Kaçırmayın.

Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
Entremet aşamalarında 6 farklı üründen bir pasta oluşturma
Çikolata temperleme
Çikolata işleme ve şekillendirme
Mousse yapımı
Farklı dokularda krema yapım tekniği
Pastaya kadife görünüm vermek, boyama tekniği
Çikolata ile dekor hazırlanması ve süsleme


Menü

  • 1. Gün

  • Muzlu ve çikolatalı sponge yapımı
  • Karamelize edilmiş muz & yer fıstığı hazırlanması
  • Çikolatalı feuilletine yapımı
  • Muzlu custard ve çikolatalı crumble hazırlanması
  • Tuzlu karamel mousse hazırlanması,
  • Pastanın katmanlarının oluşturulması ve sıvanması
  • 28 Eylül Cumartesi 10.00-16.00
  • 2 Gün

  • Pastanın tamamını kaplayacak kadife efekt uygulanması
  • Çikolatadan yaprak yapılması
  • Yaprakların tek tek birleştirilerek bir çiçek oluşturulması
  • Boyama teknikleri ve çikolata yan dekorlarıyla pastanın süslenmesi
  • 29 Eylül Pazar 10.00-16.00
/

Workshop Takvimi

  • Entremet ve Kadife Efekti

    28 Eylül Cumartesi

    10:00 - 16:00

    1250 TL

Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 3 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Eğitim 6 kişiliktir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.