-
MENÜ
29 Aralık Salı
Sebze yatağında rosto hindi but, jus sos ile
Tane hardal ve taze baharat marineli kuzu pirzola, vişne sos ve tatlı patates püresi ile
29 Aralık Salı
17:00 - 18:30280 TL
Sofranızda et yemeklerinden vazgeçemeyenlerdenseniz,
bu özel güne yakışacak bir yılbaşı klasiği hindi ve lezzetli bir alternatif kuzu pirzola, Etler ve Pişirme Teknikleri – Yılbaşı Özel workshop’ı ile mutfağınıza geliyor.
Yılbaşına özel 2 farklı ana yemeğin yanı sıra; doğru et seçimi, etin kısımlarını ve porsiyonlanmasını, çeşidine göre etlerin pişirme tekniklerini MSA Eğitmen Şef’ini takip ederek evinizde öğrenebileceğiniz bu online workshop’ı kaçırmayın.
29 Aralık Salı
Sebze yatağında rosto hindi but, jus sos ile
Tane hardal ve taze baharat marineli kuzu pirzola, vişne sos ve tatlı patates püresi ile
Bu etkinlik online olarak MSA Zoom hesabı üzerinden gerçekleşecektir. Satın alınan biletler sadece etkinliğin online yayınını izleme hakkı sağlayacaktır.
Etkinlik için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.
Etkinlik maksimum 50 kişi katılımı ile gerçekleşecektir.
Etkinlik katılımı ve akışı ile ilgili tüm detaylar bilet satın aldıktan sonra katılımcılara ulaştırılacaktır. Biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz.
Etkinlik boyunca evlerde kullanılacak tüm malzeme ve ekipmanlar katılımcılar tarafından temin edilecektir.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır. Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya web sitemizin sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır. MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar