• WORKSHOP TARİHİ

    22 Eylül Pazar

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    290 TL


Kombucha, kefir, sirke, kvass… Doğanın hazinesini yeniden keşfetmeye var mısınız? Günlük hayatımızda çok kullanmadığımız bir terim olsa da, fermantasyon aslında yüzyıllardır gıdaların sağlıklı bir şekilde muhafazası için kullanılan bir yöntem. Bugün ise cildimize iyi gelen, metabolizmayı hızlandıran, bağırsak floramıza sağlık aşılayan bir mucize olarak hayatımızda.
Fermentasyonu geçmişin derinliklerinden alıp tüm detaylarıyla ve MSA’ya özel çeşitli reçeteleriyle mutfağa taşıdığımız “ Fermente İçecekler” eğitiminde yerinizi alın, süt kefirinden kombucha’ya birçok fermente içeceğin yapım sürecini, kurma aşamalarını ve muhafaza yöntemlerini öğrenip evinizde devam ettirin.

Workshop'ta öğrenilecek teknikler;
-İçeceklerin fermantasyon süreçleri
-Kurma aşamaları

-Muhafaza yöntemleri



Workshop Takvimi

  • Fermente İçecekler

    22 Eylül Pazar

    10:00 - 14:00

    290 TL

Önemli Bilgiler

* Eğitim 14 kişiliktir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Kefir mayası ve Kombucha mantarı (scoby) katılımcılara verilecektir.
* Katılımcıların ürünlerini muhafaza edebilmeleri için 4 adet 1’er litrelik ve 1 adet 200 ml’lik cam kavanoz hediye olarak verilecektir.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.