MENÜ
  • MSA, Bakü’de Geleceğin Profesyonel Şef Adayları İle Buluşuyor

MSA, Bakü’de Geleceğin Profesyonel Şef Adayları İle Buluşuyor

MSA, Bakü’deki Tanıtım Günü ile geleceğin şef adaylarına mutfak dünyasının kapılarını açıyor

30 Mart 2016
MSA, Bakü’de Geleceğin Profesyonel Şef Adayları İle Buluşuyor

 T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, Profesyonel Aşçılık ve Pasta-Ekmekçilik alanında Türkiye’nin uluslararası diploma veren tek mesleki eğitim kurumu olan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Bakü’deki Tanıtım Günü ile geleceğin şef adaylarına mutfak dünyasının kapılarını açıyor.

MSA, uluslararası düzeyde bir mesleki eğitim alarak mutfakta profesyonel bir kariyer yapmak isteyen Azerbaycanlı şef adaylarına Türkiye’nin yeme-içme merkezi İstanbul’da bulunan mutfak okulunu tanıtmak üzere Bakü’de Tanıtım Günü düzenliyor.

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası diplomalı profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA); mutfağa ilgi duyan ve mutfakta profesyonel bir kariyer yapmayı hedefleyen herkesi Bakü Tanıtım Günü’ne bekliyor. Tanıtım Günü’ne katılanlar, MSA eğitmen şeflerinden aşçılık ve pasta-ekmekçilik başta olmak üzere mutfak, bar, servis ve mutfak yönetimi eğitimlerine dair detaylı bilgilerin yanı sıra; MSA’nın uluslararası eğitim sistemi, müfredatı, standartları ve diploması hakkında bilgi alma fırsatı bulacak. Katılımcılara uluslararası geçerliliği olan diploma ve kariyer olanakları hakkında da bilgi verilecek.

MSA Azerbaycan-Bakü Tanıtım Günü Tarih, Saat ve Mekan Bilgileri:
07 Mayıs 2016, Cumartesi – Hilton Bakü, Sevda Salonu, 17:00

Not: Katılım herkese açık ve ücretsizdir.
Detaylı bilgi almak için (+994 50) 7004008 numaralı telefondan MSA Azerbaycan temsilciliği AZEREDU yetkilisi Emrah Köknar’ı aramanızı veya azerbaycan@msa.com.tr mail adresine mail atmanızı rica ederiz.


Katılım formu için tıklayınız.

MSA Hakkında:
Türkiye’nin uluslararası akreditasyona sahip ilk Profesyonel Mutfak okulu MSA, Türkiye’de yiyecek-içecek sektörünün ihtiyaçları ve mesleki eğitim alanında nasıl programlar olması gerektiği yapılan çalışmaların ardından Türkiye’nin yiyecek-içecek sektöründeki kalbi İstanbul’da 2004 yılında kuruldu; okul önce dünyanın lider mesleki eğitim organizasyonu City & Guilds tarafından akredite edildi, daha sonra T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylandı ve böylece ilk uluslararası diplomalı Profesyonel Aşçılık ve Pasta-Ekmekçilik programları ile, hala en çok talep edilen eğitimlerinden biri olan Profesyonel Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimleri verilmeye başlandı. MSA halen mesleki eğitim konusunda uzman 4 ayrı uluslararası akreditasyon kurumu (City&Guilds, SQA, Pearson, CTH) tarafından akredite. 2011 yılında ise Dünya Şefler Birliği (WACS) MSA’yı “Dünyada Eğitim Kalitesi En Yüksek Profesyonel Aşçılık Okulu” ödülüyle onurlandırdı. MSA kurulduğu 2004 yılından bu yana sektöre 6000’i aşkın mezun kazandırdı. Mezunlarımızın çoğu Türkiye’nin önde gelen otel ve restoran mutfaklarında çalışıyor. Yüzlerce mezun kendi işletmesini açmış, hem işletme sahibi hem de şef olarak işinin başında. Bunların içinde ve yurt dışında kendi işletmesini açan kişiler olduğu gibi, çoğunluğu yabancı mutfaklarda ve ödüllü şeflerle birlite çalışıyor. Michelin yıldızlı şeflerle çalışanlar ve hatta “Dünyanın en iyi 50 restoranı” listesine girmiş restoran şeflerinin ekibinde olanlar bile mevcut.