MENÜ
  • MSA Hong Kong'da!

MSA, “A Turkish Culinary Experience” etkinliği çerçevesinde 28-29 Nisan 2016 tarihlerinde Hong Kong International Culinary Institute (ICI) okuluna konuk oldu. Yönetici Eğitmen Şef Cem Erol, Profesyonel Pasta-Ekmekçilik Eğitmen Şefi Özge Köse ve Profesyonel Eğitimler Mutfak Koordinatörü Zeynep Tunç, MSA’nın “Dünyaya Türk Mutfağı Hareketi” kapsamında Hong Kong’lu öğrencilere Türk Mutfağı’nın temel taşlarından tarhana çorbası, mantı, laz böreği ve geleneksel salepli dondurmadan oluşan bir demo gerçekleştirerek, öğrencilerle birlikte bu yemeklerin uygulamalarını yaptılar. MSA ekibi, 29 Nisan’da ise Hong Kong ICI International İş Geliştirme Müdürü Paolo Gorreri, Hong Kong Türk Büyükelçiliği’nden Baş Katip Erdal Bahadır, ICI International Hong Kong Yönetici Eğitmen Şefi Andreas Muller ve ICI International Operasyonlar Direktörü’nün de katılımıyla harika bir demo daha gerçekleştirdi. Etkinlik bitiminde, organizasyonda emeği geçen eğitmen şeflerimize plaket takdim edildi.