Workshop Mutfakları

MSA’nın tam donanımlı ekipmanlara sahip, her birinde 28 kişinin aynı anda çalışabildiği 2 adet Workshop mutfağı; yemek hazırlama, yeni beceri kazanma, sosyalleşme ve birer eğitim alanıdır. Her teknik detay ve malzemeyi barındıran bu mutfaklarda, MSA’nın eğitmen şefleri eşliğinde yapılan Workshop’lar bireysel katılıma uygun olduğu gibi gruplara özel olarak da düzenlenebiliyor. Bu mutfaklar fotoğraf-video çekimi, influencer ve motivasyon etkinlikleri, ürün lansmanları, ürün denemeleri yapmak için de kullanılabilirken; aynı zamanda kiralanabiliyor.

Kapasite


  • 14 adet 2’şer kişilik istasyon ve 1 şef istasyonu
  • 80 m2’lik kullanım alanı
  • 14 m2’lik bulaşıkhane ve 16 m2’lik hazırlık mutfağı


Ekipman


  • 15 adet Samsung beş gözlü gazlı ocak
  • 15 adet Samsung elektrikli fırın
  • 15 adet Samsung merkezi sistem davlumbaz
  • 1 adet -2°/+10° Samsung çift kapılı dik dolap
  • 15 adet Samsung 32 inç istasyon monitörü
  • 1 adet 55 inç TV monitörü
  • 8 adet duvar hoparlörü ve amfi sistemi
  • Sennheiser mikrofon sistemi
  • 15 adet Electrolux tezgah altı mini dolap
  • 15 adet Grohe arıtma ve sıcak su, soğuk su bataryası
  • 3 adet Samsung kamera sistemi
  • 2 adet altı çekmeceli üstü koryan çalışma istasyonları
  • 1 adet altı çekmeceli üstü koryan şef istasyonu
  • Havalandırma sistemi; 11000.0 m3/h egzoz aspiratör
  • Taze hava ısıtma ve soğutma sistemi;
  • 1000.0 m3/h vantilatör
  • 15 istasyon için Tefal mutfak ekipmanları ve küçük ev aletleri

Artizan Ekmek

Bu mutfakta, Artizan Ekmek, %100 Ekşi Maya gibi özel ekmek eğitimlerinin yanı sıra; kruvasan, katmanlı hamurlar, el açması börek gibi eğitimler bireysel ya da gruplara özel olarak düzenlenmektedir. Mutfak içerisindeki ekipmanlar ve malzemeler çalışılacak ürüne göre özel olarak tasarlanmıştır.

Kapasite



  • 3.5 m x 1.5 m ahşap çalışma tezgahı
  • 170 cm x 70 cm ahşap şef çalışma tezgahı
  • 1 adet 300 cm x 70 cm lavabolu paslanmaz çalışma tezgahı
  • 47 m2’lik kullanım alanı

Ekipman


  • 3 adet Zanolli marka ekmek fırını
  • 2 adet indüksiyon ocak
  • 1 adet iki gözlü gazlı ocak
  • 1 adet Electrolux marka iki kapılı dik dolap
  • 2 adet Air-convect tipi fırın
  • 4 adet tezgah altı +4°/-18° tezgah altı dolap
  • Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi

Artizan Çikolata

Çikolata yapımı için %30 ideal nem oranını sağlayan bu mutfakta, en profesyonel tekniklerle çikolata yapımının yanı sıra; dondurma yapımı, pasta süsleme teknikler gibi eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler, bireysel ya da gruba özel olacak şekilde kurgulanabilmektedir.

Kapasite


  • 5 m x 1,5 m mermer çalışma tezgahı
  • 3 m x 1,5 m mermer şef çalışma tezgahı
  • 500 cm x 70 cm lavabolu, bataryalı paslanmaz çalışma tezgahı
  • 50 m2’lik kullanım alanı

Ekipman


  • 5 adet +4°/-18° Electrolux tezgah altı dolap
  • Büyük boy çikolata temperleme makinesi
  • Küçük boy çikolata temperleme makinesi
  • 2 adet telme dondurma makinesi
  • 1 adet Air-convect tipi gazlı fırın
  • 1 adet + 4 dik dolap
  • 1 adet Electrolux tezgah altı bulaşık makinesi
  • 1 adet iki gözlü ocak
  • Munters nem alma cihazı
  • Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi

Artizan Et ve Şarküteri

Hem profesyonel hem de bireysel eğitimlerin verildiği Artizan Et ve Şarküteri sınıfı MSA’nın en özel sınıflarından birisi. Eti kuru dinlendirmeye bırakabileceğiniz dry aging dolapları, karkas asıp çalışılabilecek kanca (caraskal), et ürünleriyle çalışmaya uygun olacak şekilde tasarlanmış ahşap tezgah ve özel soğuk hava dolapları gibi bir çok teknik ekipmana sahip bu mutfak, et ve şarküteri üzerine tam donanımlı bir alana sahip.

Kapasite



  • 3 m ahşap et işleme tezgahı
  • 1 adet 6 m paslanmaz evyeli duşlama sistemi,
  • bataryalı paslanmaz çalışma tezgahı
  • 40 m2’lik kullanım alanı

Ekipman


  • 10 adet kıyma makinesi
  • 1 adet slicer
  • 1 adet kemik testeresi
  • 1 adet tütsü makinesi
  • 1 adet dijital vakum makinesi
  • 1 adet +4°/-18° soğuk hava dolabı
  • 1 adet Electrolux yoğurma makinesi
  • 2 adet VRF ısıtma soğutma sistemi
  • 1 adet iki kapılı dry aging dolabı
  • 1 adet 1.5 ton taşıma kapasiteli caraskal

Kahve

12 adet katılımcı istasyonu ve 1 adet eğitmen istasyonu bulunan kahve sınıfında, Profesyonel Barista eğitiminin yanısıra; kahve tutkunlarına özel farklı içeriklerde günlük kahve Workshop’ları bireysel ve kurumsal katılıma uygun olarak organize edilebiliyor. Ayrıca kendi kahve işletmesini kurmak isteyen ya da halihazırda bir işletmesi bulunan kişilere yönelik Artizan Kahve Eğitimi de yine bu tam donanımlı kahve ekipmanlarına sahip sınıfta gerçekleştirilmektedir.

Kapasite



  • 51 m2’lik kullanım alanı
  • 12 katılımcı istasyonu
  • 1 barista istasyonu

Ekipman


  • 2 adet La Cimbali M39 Espresso Makinesi
  • 3 adet La Cimbali M100 Espresso Makinesi
  • 2 adet Faema Espresso Makinesi
  • Bunn Coffee Mill değirmeni
  • 3 adet Faema değirmeni
  • 4 adet La Cimbali değirmeni
  • 1 adet Nespresso makinesi
  • 1 adet 500 g elektrikli Optical Boster kavurma makinesi 1 kg doğalgazlı Toper kavurma makinesi
  • 4 adet 60 cm x 470 cm ahşap çalışma istasyonu
  • 1 adet iki gözlü gazlı ocak
  • 225 cm x 310 cm dört kapılı ve üç raflı ahşap duvar dolabı
  • 2 adet Türk Kahvesi makinesi
  • 2 adet VRF ısıtma ve soğutma sistemi
  • 4 adet taze hava santrali ve aspiratör
  • 1 adet ahşap kaplamalı davlumbaz, 1000 m3/h aspiratör

Kurumsal İletişim

MSA bünyesinde verilen kurumsal çözümler hakkında ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN