• WORKSHOP TARİHİ

    26 Mayıs Pazar

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    350 TL


Şarküteri denince son sözü sizin söyleyeceğiniz “Şarküteri” eğitimiyle mutfaktayız. 6 saat boyunca sucuk ve sosis kıyması yapımından kavurma ve confit hazırlamaya tüm teknik bilgileri öğreneceğiniz bu eğitimle artık şarküteri hakkında söz sahibi olacaksınız. Bekliyoruz.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
- Şarküteri için doğru et seçimi
- Etin kısımları
- Fümeleme ve confit tekniği
- Ürünlerin muhafaza koşulları



Workshop Takvimi

  • Şarküteri

    11 Ekim Cuma

    10:00 - 16:00

    350 TL

Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.