• WORKSHOP TARİHİ

    05 - 09 Ağustos

    10:00 - 15:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1200 TL


Tatlılık seviyesinin çok yüksek olduğu bir eğitimle karşınızdayız. Evinizin en tatlı mutfak meraklılarını, lezzetli ve bir o kadar da tatlı pastalarla “Tatilin Okulu Pastacılık”ta buluşturuyoruz. Çocuklarınız bu eğitimden sonra kurabiyeden çikolataya hatta kendi doğum günü pastalarının yapımına kadar pastacılığa dair her şeyi öğrenecek, eve geleceğin pasta şefi olarak dönecek. Çocuklarınızın pastacılık yeteneklerini keşfedeceği bu eğitimi kaçırmayın.


Menü

  • 1. GÜN: KURABİYELER

  • Krema dolgulu kakaolu sandviç kurabiye
  • Yer fıstıklı chocolate chips cookie
  • Cheddar biscuits
  • Ayçekirdekli toz parmesanlı kurabiye
  • Farklı tekniklerle kurabiye hamuru hazırlama ve pişirmeyi öğrenecekler. Ayrıca frosting yapımı ile ilgili de bilgi sahibi olacaklar.
  • 5 Ağustos Pazartesi, 10.00-15.00
  • 2. GÜN: KEKLER

  • Yoğun çikolatalı ve vişneli kek
  • San Sebastian Cheesecake
  • Red velvet cupcake, beyaz çikolatalı ganaj ile
  • Farkı tür kek hamuru hazırlama, pişirme ve süsleme tekniklerini öğrenecekler.
  • 6 Ağustos Salı, 10.00-15.00
  • 3. GÜN: DOĞUM GÜNÜ PASTASI

  • Gökkuşağı şekerlemeli pandispanya
  • Vanilyalı pastacı kreması, renkli drajeler ile
  • Buttercream renklendirme ve sıvama (Sarı)
  • Renkli makaronlar ve renkli bezeler ile süsleme
  • Pandispanya yapımı ve pişirme teknikleri, pastacı kreması ve buttercream yapım tekniği ve bu kremaların birbirinden farkını ayrıca pasta kapatma, sıvama ve süsleme tekniklerini öğrenecekler.
  • 7 Ağustos Çarşamba, 10.00-15.00
  • 4. GÜN: MAYALI HAMURLAR

  • Çikolata kremalı açma
  • Bagel
  • Brioche, tereyağı ve reçel ile
  • Maya nedir ve türleri nelerdir, birbirlerinden farkı nedir gibi soruların cevabını bulacaklar. Mayalı hamurları işleme ve pişirme tekniklerini öğrenecekler.
  • 8 Ağustos Perşembe, 10.00-15.00
  • 5. GÜN: ÇİKOLATA-DONDURMA

  • Çilek ganajlı bitter trüf çikolata
  • Crunch çikolata
  • Tuzlu karamelli dondurma (Demo)
  • Çikolata ile dondurma külahı süsleme
  • Çikolata temperleme ve işleme tekniklerini, dondurma yapmanın inceliklerini, ganaj yapımı, külah süsleme ve dondurma servisini öğrenecekler.
  • 9 Ağustos Cuma, 10.00-15.00
/

Workshop Takvimi

  • Tatilin Okulu Pastacılık - Yaz ☀️ (9-14 Yaş)

    05 Ağustos Pazartesi

    10:00 - 15:00

    1200 TL

  • Tatilin Okulu Pastacılık - Yaz ☀️ (9-14 Yaş)

    02 Eylül Pazartesi

    10:00 - 15:00

    1200 TL

Önemli Bilgiler

  • 9-14 yaş aralığının dışındaki kişiler mutfaklara alınmayacaktır.
  • Eğitim 14 kişiliktir.
  • Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
  • Tüm katılımcılara önlük ve ders içerikleri ile ilgili kitapçık verilmektedir.
  • Eğitimlerin sonunda öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.
  • Derslerin telafisi yoktur, yerinize bir başkası katılamaz.
  • Eğitim boyunca her gün yiyecek-içecek ikramı olacaktır.
  • MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Biletler tek kişiliktir.
  • Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.