MENÜ
  • Uzman Pasta Süsleme Teknikleri | MSA
  • Eğitim Dönemi

    6-15 Ocak 2020

  • Eğitim Süresi

    8 Gün
    10:00-16:00
    (Hafta İçi)

  • Eğitim Ücreti

    3.500TL

  • Kontenjan

    12 Kişi


Uzman Pasta Süsleme Teknikleri

Pasta Süsleme teknikleri konusunda uzmanlaşmak ve konuyu daha derinlemesine incelemek isteyen MSA öğrenci ve mezunları için düzenlenen bir eğitim programı.

Uzman Pasta Süsleme Teknikleri

Bu eğitim, her yıl 2 haftalık periyotlar halinde MSA Eğitmen Şefleri ile birlikte katılmak için başvuran Profesyonel Pastacılık öğrencileri ve MSA mezunları ile gerçekleştirilir.

Program


    1.Gün


  • Kutlama Pastası (2 katlı)
  • Sade Pandispanya Yapımı
  • Vanilyalı Creme Mousseline Yapımı (içi için)
  • Buttercream Yapımı (sıvamak için)
  • Pastillage Hamurunun Yapımı

    2. Gün


  • Pastanın Kapatılması
  • Pastanın Sıvanması
  • Pastillage Hamurundan Çiçek Yapımı

    3. Gün


  • Pastanın Oluşturulması-dekorlanması
  • Pastıllage dekorlarının boyanması
  • (Piano Pasta)
  • Çikolatalı Chiffon Roll Yapımı
  • Çikolatalı Creme Mousseline Yapımı
  • Çikolatalı Buttercream

    4. Gün


  • Piano Pastanın Kapatılması
  • Piano Pastanın Traşlanması
  • Piano Pastanın Sıvanması

    5. Gün


  • Piano Pastanın Şeker Hamuruyla Kaplanması
  • Pastanın Boyanması ve Dekorlanması

    6. Gün


  • Kakaolu ve Vanilyalı Cupcake Yapımı
  • Buttercream Yapımı
  • Cupcake Dekorlama
  • Sable Kurabiye Yapımı
  • Kurabiye Süsleme Teknikleri

    7. Gün


  • Karamel mousse hazırlanması
  • Çikolatalı Dacquoise Yapımı
  • Fıstık ezmeli toffie hazırlanması
  • Kıtır çikolata taban hazırlanması
  • Glaze yapımı ve renklendirilmesi
  • Entreme pastanın bir araya getirilmesi

    8. Gün


  • Çikolatadan decor hazırlanması
  • Mousse toplarının sprey çikolata ile dekorlanması
  • Pastanın hazırlanan parçalarla dekore edilmesi
/

Uzman Pasta Süsleme Teknikleri