• WORKSHOP TARİHİ

    12 Eylül Cumartesi

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    370 TL


Biz bu mutfakta peyniri sütsüz yapıyoruz. Evet. Sütsüz. Siz de süt ve süt ürünlerini kullanmadığınız için alternatif ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yemişlerden nasıl peynir yapıldığını ve bunların fermantasyonunu ayrıca ürünleri nasıl kullanacağınıza dair bilgileri tüm detaylarıyla öğrenip, evinizde kendi vegan peynirinizi hazırlamanızı sağlayacak bu eğitim tam sizlik. Kaçırmayın.

Workshopta öğrenilecek teknikler:
• Kuru yemişler hakkında detaylı bilgiler, kaju ve badem fermantasyonu
• Mayalar, peynir yapımında kullanılan katkı maddeleri
• Yemiş peynirlerinin aromalandırılması, ekipman kullanımı ve püf noktaları
• Muhafaza koşulları ve dikkat edilmesi gerekenler

*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek çalışmaktadır.



Workshop Takvimi

  • Vegan Peynir

    12 Eylül Cumartesi

    10:00 - 14:00

    370 TL

  • Vegan Peynir

    16 Ekim Cuma

    10:00 - 14:00

    370 TL

Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Eğitim 14 kişiliktir.Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.