• WORKSHOP TARİHİ

    16 Ekim Cuma

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    370 TL


Biz bu mutfakta peyniri sütsüz yapıyoruz. Evet. Sütsüz. Siz de süt ve süt ürünlerini kullanmadığınız için alternatif ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yemişlerden nasıl peynir yapıldığını ve bunların fermantasyonunu ayrıca ürünleri nasıl kullanacağınıza dair bilgileri tüm detaylarıyla öğrenip, evinizde kendi vegan peynirinizi hazırlamanızı sağlayacak bu eğitim tam sizlik. Kaçırmayın.

Workshopta öğrenilecek teknikler:
• Kuru yemişler hakkında detaylı bilgiler, kaju ve badem fermantasyonu
• Mayalar, peynir yapımında kullanılan katkı maddeleri
• Yemiş peynirlerinin aromalandırılması, ekipman kullanımı ve püf noktaları
• Muhafaza koşulları ve dikkat edilmesi gerekenler

*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek çalışmaktadır.



Workshop Takvimi

  • Vegan Peynir

    22 Ekim Cuma

    10:00 - 14:00

    450 TL

Önemli Bilgiler

* Biletler tek kişiliktir.
* Eğitim 14 kişiliktir.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarında tek kişi çalışılmaktadır.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
* Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı gösterilmesi zorunludur. Aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.