• WORKSHOP TARİHİ

    01 - 03 Temmuz

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1.750 TL


Evinde dondurma yapmak isteyen dondurma meraklılarının ve paket dondurmadan vazgeçmek isteyen işletmecilerin içini eritecek “Artizan Dondurma” MSA’da. Hem geleneksel hem de modern metotlarla dondurma yapımına girişeceğiniz bu eğitimde, taze meyveli sorbe çeşitlerinden dondurma soslarına, farklı reçeteler ve özel tekniklerle dondurma sanatının tüm inceliklerini öğreneceksiniz. Dondurmaya olan tutkunuzu el birliğiyle ileri seviyeye taşıyacak “Artizan Dondurma”ya bekleriz.


Menü

  • 1. Gün

  • Vanilya custard dondurma
  • Çikolatalı dondurma
  • Kahveli dondurma
  • Tahinli cevizli krokan dondurma
  • Çikolatalı dondurma sosu
  • 1 Temmuz Pazartesi , 10.00-16.00
  • 2. Gün

  • Vişne sorbe
  • Kavun sorbe
  • Kayısı sorbe
  • Margarita granita
  • Külah yapımı
  • Orman meyveli dondurma sosu
  • 2 Temmuz Salı, 10.00-16.00
  • 3. Gün

  • Sakızlı dondurma
  • Naneli ve çikolatalı dondurma
  • Limonlu dondurma
  • Bal badem dondurma
  • Tuzlu karamelli dondurma sosu
  • 3 Temmuz Çarşamba, 10.00-16.00
/

Önemli Bilgiler

• Eğitim süresince katılımcılar MSA’nın özel ‘Artizan’ mutfağında, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
* Programlarımız 4 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
• Tüm katılımcılara reçeteleri içeren “Artizan Dondurma” kitabı verilecektir.
• Eğitimin sonunda MSA eğitmen şeflerin imzaladığı özel sertifika verilecektir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.