• WORKSHOP TARİHİ

    07 - 14 Mayıs

    10:00 - 15:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1.200 TL


Misafirlerinize ikram ettiğiniz ya da işletmenizde müşterilerinize sunduğumuz şarküteri ürünlerini kendi ellerinizle yaptığınızı düşünün. Her aşamasını kendi zevkinize göre hazırladığınız, kıymasını kendi seçtiğiniz ürünlerle üreteceğiniz sucuk ya da sosislerin tadı çok özel olmaz mıydı?

Biz de bunu düşünerek hazır ürün kullanmadan, artizan yöntemlerle kendi şarküteri ürünlerini hazırlamak isteyenler için Artizan Şarküteri programını hazırladık. Tuzlama, isleme, kurutma ve fermantasyon teknikleri Artizan Şarküteri'de sizi bekliyor.

2 gün süren bu programda kuzu, somon, tavuk, ördek etlerini kullanarak; bu ürünlerin işleme ve olgunlaştırma aşamalarını öğreneceksiniz. Ayrıca program sonunda kendi sucuk ve sosisinizi yapıp, damak zevkinize göre reçeteler geliştireceksiniz.



Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı gösterilmesi zorunludur. Aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.