• WORKSHOP TARİHİ

    29 Ağustos Pazar

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    340 TL


Deniz ürünleri konusunda kendinizi sudan çıkmış balık gibi hissediyorsanız sizi mutfağımıza alalım. Mavi derinliklerden mutfağımıza konuk olan deniz ürünlerini somondan dil balığına su yüzüne çıkartıyoruz. Ayıklama teknikleri, filetolama ve pişirme yöntemlerine dair birçok bilgiyi öğreneceğiniz bu eğitimde gönlünüze su serpiyoruz.

Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Deniz ürünlerinin seçimi ve porsiyonlanması
• Ayıklama ve filetolama
• Çeşidine göre pişirme teknikleri



Workshop Takvimi

  • Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri

    29 Ağustos Pazar

    10:00 - 14:00

    340 TL

Önemli Bilgiler

* Biletler tek kişiliktir.
* Eğitim 14 kişiliktir.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarında tek kişi çalışılmaktadır.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.