• WORKSHOP TARİHİ

    01 Aralık Cumartesi

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    210 TL


Yeni yılda da etin her halini, her zaman, her sofranızda görmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.Çünkü etin bir haliyle daha karşınızdayız. Yılbaşı hali. Hemen elinizdeki kitapçığı masayabırakın ve MSA’ya gelin. Doğru et nasıl seçilir? Etin kısımları nelerdir? Et nasıl temizlenir? Hangi et nasıl pişirilir? Kısacası, ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını öğrenip yılbaşında unutulmaz bir ziyafet menüsünü sofranıza taşıyın. Bekliyoruz.



Workshop Takvimi

  • Etler ve Pişirme Teknikleri-Yılbaşı Özel

    01 Aralık Cumartesi

    10:00 - 14:00

    210 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri-Yılbaşı Özel

    16 Aralık Pazar

    16:00 - 20:00

    210 TL

Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.