-
MENÜ
25 Aralık Çarşamba
Yılbaşı hindisi kestaneli ve narlı iç pilav ile (Demo)
Parmesan kaplı kuzu pirzola, vişne sos ve tatlı patates püresi ile
Beef Wellington, mantar duxelle, foie gras ve demi-glace sos ile
Tatlı ikramımızdır.
25 Aralık Çarşamba
19:00 - 23:00300 TL
Yeni yılda da etin her halini, her zaman, her sofranızda görmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü etin bir haliyle daha karşınızdayız. Yılbaşı hali. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını öğrenip yılbaşında unutulmaz bir ziyafet menüsünü sofranıza taşıyın. Bekliyoruz.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Doğru et seçimi
• Etin kısımları ve porsiyonlanması
• Çeşidine göre pişirme teknikleri
25 Aralık Çarşamba
Yılbaşı hindisi kestaneli ve narlı iç pilav ile (Demo)
Parmesan kaplı kuzu pirzola, vişne sos ve tatlı patates püresi ile
Beef Wellington, mantar duxelle, foie gras ve demi-glace sos ile
Tatlı ikramımızdır.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.