-
Menü
15 Eylül Cumartesi
Kruvasan hamuru
Klasik kruvasan işlemesi
Marzipan yağımı ve dolgu olarak kullanılması
Pain au chocolat işlemesi
Badem kreması yapımı
Yapması yemesinden daha zor olan bir şey varsa, o da bu eğitimin başrol oyuncusu kruvasandan başka kimse değil. Hem gevrek hem de lezzetli kruvasan yapmak her mutfak yiğidinin harcı değil. Neyse ki MSA’da kruvasanın harcını da öğretiyoruz, dolguları hakkında da bilgi veriyoruz. Dünyaca ünlü kruvasanı MSA aracılığıyla mutfağınıza getiriyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
15 Eylül Cumartesi
Kruvasan hamuru
Klasik kruvasan işlemesi
Marzipan yağımı ve dolgu olarak kullanılması
Pain au chocolat işlemesi
Badem kreması yapımı
"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce etkinlik adı/tarih ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz."
* Programlarımız en az 3 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.