• WORKSHOP TARİHİ

    25 Şubat Pazar

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    550 TL


İyi bir kruvasan hamurunun kriterleri nelerdir? Kruvasan hamuru nasıl doğru şekilde işlenmeli, nasıl katlanmalı, nasıl mayalanmalı ve nasıl pişirilmeli? Kruvasan çeşitleri nelerdir?

Kruvasana uygun dolgu malzemeleri hangileridir ve hamurla birlikte nasıl işlenir?

Tüm bu soruların cevabını öğrenmek ve en lezzetli kruvasanları yapan kişi siz olmak istiyorsanız, tüm püf noktalarını öğreneceğiniz bu program tam size göre.



Workshop Takvimi

  • Kruvasan

    25 Şubat Pazar

    10:00 - 16:00

    550 TL

  • Kruvasan

    12 Nisan Perşembe

    10:00 - 16:00

    550 TL

  • Kruvasan

    15 Eylül Cumartesi

    10:00 - 16:00

    550 TL

  • Kruvasan

    14 Aralık Cuma

    10:00 - 16:00

    550 TL

Önemli Bilgiler

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce etkinlik adı/tarih ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

* Programlarımız en az 3 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.