-
Menü
03 Şubat Çarşamba
Kruvasan hamuru
Klasik kruvasan işlemesi
Badem kreması ve pastacı kreması yapımı, dolgu olarak kullanılması
Pain au chocolat ve sultana roll işlemesi
Yapması yemesinden daha zor olan bir şey varsa, o da bu eğitimin başrol oyuncusu kruvasandan başka kimse değil. Hem gevrek hem de lezzetli kruvasan yapmak her mutfak yiğidinin harcı değil. Neyse ki MSA’da kruvasanın harcını da öğretiyoruz, dolguları hakkında da bilgi veriyoruz. Dünyaca ünlü kruvasanı MSA aracılığıyla mutfağınıza getiriyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Katmanlı hamur hazırlama, tur verme, işleme, mayalama ve pişirme
• Dolgulu kruvasan hazırlama
03 Şubat Çarşamba
Kruvasan hamuru
Klasik kruvasan işlemesi
Badem kreması ve pastacı kreması yapımı, dolgu olarak kullanılması
Pain au chocolat ve sultana roll işlemesi
* Programlarımız 4 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinlik sokağa çıkma kısıtlamaları kalkarsa gerçekleşecek, kısıtlamaların devam etmesi durumunda tarih/saat revizesi yapılacaktır.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.