• WORKSHOP TARİHİ

    03 - 04 Mayıs

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    900 TL


Yüzyıllardır birçok milletin gerek kahvaltı sofralarının, gerek atıştırmalıklarının baş tacı olmuş iki lezzetten bahsediyoruz. Hem tatlı hem tuzlu seçenekleriyle vazgeçilmez Kruvasan ve Danish’i kendi sınırlarından çıkarıp MSA mutfağına taşıyor ve sizlere bu hamur üzerinde donatabileceğiniz detaylı bir program sunuyoruz.
Bu programda bu iki hamurun diğer hamurlardan ve birbirlerinden farkını öğrenecek, farklı dolgu malzemeleri kullanarak değişik formlarda Kruvasan ve Danish'ler hazırlayacaksınız. Bu konuda detaylı teknik bilgi ve uygulama becerisine sahip olacak, öğreneceğiniz püf noktalarla kruvasan ve danish yapımında rakipsiz olacaksınız.


Menü

  • 1. Gün

  • Kruvasan hamurunun hazırlanması ve turlanması
  • Badem kreması yapımı
  • Marzipan yapımı
  • Pastacı kreması yapımı
  • Danish hamuru hazırlanması
  • 3 Mayıs Perşembe 10.00-16.00
  • 2. Gün

  • Danish hamurunun işlenmesi (kafes, örgü, rüzgârgülü ve kayık şekil işlemeleri)
  • Kruvasan hamurunun işlenmesi, mayalanması ve pişirilmesi
  • Pain au chocolat yapımı
  • Sultana roll yapımı
  • 4 Mayıs Cuma 10.00-16.00
/

Workshop Takvimi

  • Kruvasan & Danish

    03 Mayıs Perşembe

    10:00 - 16:00

    900 TL

Önemli Bilgiler

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce etkinlik adı/tarih ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

* Programlarımız en az 3 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.