• WORKSHOP TARİHİ

    02 - 12 Kasım

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    2500 TL


Jules Verne’in 80 günde devriâlemini sizin için 8 güne indirdik. 8 gün boyunca, haftada 16 saat, 8 farklı ülkenin mutfağına konuk olacağınız tek mutfak MSA’da. Yeniliğe açık yemek tutkunlarını beklediğimiz bu eğitimde pasaportları rafa kaldırın, elleri çalıştırmaya bakın

*Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.


Menü

  • 1. Hafta: İspanya

  • Gazpacho
  • Tortilla de patata; patatesli İspanyol omlet
  • Deniz mahsullü paella
  • Yanık cheesecake
  • 2 Kasım Pazartesi, 10.00-14.00
  • 2. Hafta: Fransa

  • Soup a l’oignon gratiné; gratine edilmiş soğan çorbası
  • Quiche lorraine
  • Boeuf bourguignon
  • Soufflé au chocolat
  • 3 Kasım Salı, 10.00-14.00
  • 3. Hafta: İtalya

  • Kurutulmuş domates, zeytin ve biberiyeli focaccia
  • Fritto misto; karışık deniz mahsülleri kızartması
  • 3 mantarlı el yapımı fettuccine
  • Torta caprese
  • 4 Kasım Çarşamba, 10.00-14.00
  • 4. Hafta: Türkiye

  • Muhammara, tarhana cipsi ile
  • Perde pilavı
  • Ağır ateşte sebzelerle pişmiş kuzu incik
  • Portakallı şekerpare, vanilyalı dondurma ile
  • 5 Kasım Perşembe, 10.00-14.00
  • 5. Hafta: Meksika

  • Sebzeli ve cheddar peynirli nachos
  • Chili con carne, kızarmış taco kabukları ile
  • Guacamole ve salsa sos (Demo)
  • Tavuk etli fajitas, guacamole ve salsa sos ile
  • Chili Mexican mousse
  • 9 Kasım Pazartesi, 10.00-14.00
  • 6. Hafta: Hindistan

  • Garam masala yapımı (Demo)
  • Dal makhani; garam masala ve körili mercimek
  • Sarımsaklı naan ekmeği
  • Tavuk tandoori, elma chutney ile
  • Zencefil ve zerdeçallı basmati pilavı
  • Gajar ka halwa, havuç helvası
  • 10 Kasım Salı, 10.00-14.00
  • 7. Hafta: Tayland

  • Tom kha gai
  • San choy bow; marul yaprağında istiridye sos, soya filizi, zencefilli karides ile
  • Kırmızı körili ördek; yasemin pilavı ile
  • Vanilyalı Hindistan cevizi sütü; tropik meyveler ile
  • 11 Kasım Çarşanba, 10.00-14.00
  • 8. Hafta: Çin

  • Acı ve ekşi Çin çorbası
  • Buharda pişmiş dana etli Çin mantısı, lime-soya sos ile
  • Tatlı ekşi soslu ananaslı tavuklu egg noodle
  • Kızarmış dondurma
  • 12 Kasım Perşembe, 10.00-14.00
/

Workshop Takvimi

  • Mutfakta 8 Hafta Devriâlem - Yoğunlaştırılmış Program

    02 Kasım Pazartesi

    10:00 - 14:00

    2500 TL

Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Eğitim süresince katılımcılar 14 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek
* kişi olarak çalışacaktır.
* Tüm katılımcılara önlük seti ve ders içerikleri ile ilgili reçete kitabı
* verilecektir.
* Eğitimin sonunda eğitmen şeflerin imzaladığı özel sertifika verilecektir.
* Program 8 hafta sürmektedir.
* Derslerin telafisi yapılmaz. Ücret iadesi yoktur.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.