• WORKSHOP TARİHİ

    04 Kas - 30 Ara

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    3000 TL


8 hafta boyunca mutfağa kapanıyoruz ve pastacılığın aslını MSA’da öğreniyoruz. Bu eğitimde, pastacılık ve tatlı sanatının püf noktalarını öğrenecek, hem tekniğinizi hem de pratiğinizi geliştireceksiniz. Custard ve choux hamur yapım tekniklerini öğrenip pasta şefi olacaksınız. Yetinmeyecek, farklı malzemeleri birleştirip farklı lezzetlerde cheesecake’ler yapacaksınız . Hem geleneksel hem modern tatlıların ustası olacaksınız. Ardından, ekmeğin nasıl mayalandığını öğrenir öğrenmez ekmek uzmanı olacaksınız. Kendi evinin pasta şefi olmak kolay değil.


Menü

  • 1. Hafta, Tatlı ve Tuzlu Kurabiyeler

  • Çikolatalı çatlak kurabiye
  • Bademli üzümlü biscotti
  • Kandil simidi / çatal
  • Sütlü ve beyaz çikolatalı chocolate chips cookie
  • 4 Kasım Perşembe, 10.00-14.00
  • 2. Hafta, Tart, Kiş ve Pie’lar

  • Çikolatalı vişneli tart
  • Pırasalı mantarlı kiş
  • Portakallı mereng pie
  • 11 Kasım Perşembe, 10.00-14.00
  • 18 Kasım Perşembe günü ders yapılmayacaktır.
  • 3. Hafta, Ekmek Yapımı

  • Ciabatta
  • Focaccia
  • Çavdarlı tahıllı köy ekmeği
  • 25 Kasım Perşembe, 10.00-14.00
  • 4. Hafta, Kekler

  • Meyve dolgulu kremalı Victoria sponge kek
  • Yoğun çikolatalı kek; portakal-çikolata ganaj ile
  • İncirli cevizli kek
  • 2 Aralık Perşembe, 10.00-14.00
  • 5. Hafta, Pastalar

  • Muzlu çikolatalı rulo
  • Orman meyveli pasta
  • 9 Aralık Perşembe, 10.00-14.00
  • 6. Hafta, Cup Tatlıları ve choux hamuru

  • Pastacı kreması
  • Profiterol
  • Tiramisu
  • 16 Aralık Perşembe, 10.00-14.00
  • 7. Hafta, Şuruplu ve sütlü tatlılar

  • Portakallı şekerpare
  • Revani
  • Damla sakızlı muhallebi
  • Yeşil fıstıklı, sütlü kadayıf sarma
  • 23 Aralık Perşembe, 10.00-14.00
  • 8. Hafta, Cheesecake'ler

  • Bisküvi tabanlı, vişneli New York cheesecake
  • Kremalı bisküvi tabanlı, bitter çikolatalı cheesecake
  • Kestaneli karamelli cheesecake (no bake)
  • 30 Aralık Perşembe, 10.00-14.00
/

Workshop Takvimi

  • Mutfakta 8 Hafta - Pastacılık

    17 Şubat Perşembe

    10:00 - 14:00

    3500 TL

Önemli Bilgiler

  • Eğitim süresince katılımcılar 14 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
  • Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır. Ücret iadesi yoktur.
  • MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Biletler tek kişiliktir.
  • Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı (çift doz) gösterilmesi zorunludur. Tek doz aşı yaptırmış ya da aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
  • Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
  • Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.