• WORKSHOP TARİHİ

    17 Eylül Salı

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    240 TL


Parizyen bir şef olmanıza ramak kaldı. Çünkü “Parizyen Tatlılar” artık MSA Workshop mutfağında. Pâte choux ve crumble hamurlarını hazırlayacak, pastacı kreması ve karamel yapımını öğrenecek, sponge pandispanyalar ve beyaz çikololatalı mousse’larla Paris’i mutfağınıza getireceksiniz. Bon apetit!



Önemli Bilgiler

"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce etkinlik adı/tarih ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz."

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı gösterilmesi zorunludur. Aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.