-
MENÜ
17 Eylül Salı
Choux au craquelin; Antep fıstıklı pastacı kreması ile
Muzlu tart tatin
Çilekli charlotte
17 Eylül Salı
10:00 - 14:00240 TL
Parizyen bir şef olmanıza ramak kaldı. Çünkü “Parizyen Tatlılar” artık MSA Workshop mutfağında. Pâte choux ve crumble hamurlarını hazırlayacak, pastacı kreması ve karamel yapımını öğrenecek, sponge pandispanyalar ve beyaz çikololatalı mousse’larla Paris’i mutfağınıza getireceksiniz. Bon apetit!
17 Eylül Salı
Choux au craquelin; Antep fıstıklı pastacı kreması ile
Muzlu tart tatin
Çilekli charlotte
"Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce etkinlik adı/tarih ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz."
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.