-
Menü
09 Eylül Çarşamba
San choy bow; karides, marul yaprakları, chili ve oyster sos
Bonfile, renkli biberli ve soya soslu egg noodle
Ballı soya soslu kızarmış tavuk parçaları, buharda yasemin pilavı ile
11 Kasım Pazartesi
19:00 - 22:00240 TL
Uzak Doğu mutfağının en temel pişirme tekniklerinden “stir fry” karşınızda. Ocaklardan ateşler yükseliyor, baştan çıkaran nefis kokular bu mutfaktan çıkıyor. Hem özgün, hem de damağınıza hitap eden mutfakları keşfetmenin peşindeyseniz, gelin enfes wok yemeklerinin tadına birlikte bakalım.
09 Eylül Çarşamba
San choy bow; karides, marul yaprakları, chili ve oyster sos
Bonfile, renkli biberli ve soya soslu egg noodle
Ballı soya soslu kızarmış tavuk parçaları, buharda yasemin pilavı ile
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.