-
MENÜ
29 Aralık Salı
Orman meyveli, red velvet naked cake; red velvet pandispanya, orman meyveli jelly ve beyaz çikolata ganaj frosting ve yılbaşı süslemeleri ile
29 Aralık Salı
10:30 - 13:00280 TL
Yılın en özel zamanında içimizden mutfağa girip harikalar yaratmak geliyor. “Bu zamanda pastadan daha güzel ne olabilir ki?” diyoruz ve geleneksel yılbaşı pastalarının en sevilenlerinden birinini evinize getiriyoruz.
“Buche de Noel: Kütük Pasta” yapımını, tüm teknikleriyle birlikte MSA Eğitmen Şef’ini takip ederek kendi mutfağınızda öğreneceğiniz bu online workshop’tan sonra yeni yılın yıldızı siz olacaksınız.
Şimdiden mutlu yıllar!
29 Aralık Salı
Orman meyveli, red velvet naked cake; red velvet pandispanya, orman meyveli jelly ve beyaz çikolata ganaj frosting ve yılbaşı süslemeleri ile
Bu etkinlik online olarak MSA Zoom hesabı üzerinden gerçekleşecektir. Satın alınan biletler sadece etkinliğin online yayınını izleme hakkı sağlayacaktır.
Etkinlik için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.
Etkinlik maksimum 50 kişi katılımı ile gerçekleşecektir.
Etkinlik katılımı ve akışı ile ilgili tüm detaylar bilet satın aldıktan sonra katılımcılara ulaştırılacaktır. Biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz.
Etkinlik boyunca evlerde kullanılacak tüm malzeme ve ekipmanlar katılımcılar tarafından temin edilecektir.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır. Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya web sitemizin sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır. MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar