-
MENÜ
19 Eylül Cumartesi
Izgara ahtapot salatası (Demo)
Tempura karides, lime ponzu sos ile
Tekir tava, tartar sos, roka ve kırmızı soğan
Palamut yahnisi sarımsaklı ekmekler ile
19 Eylül Cumartesi
10:00 - 14:00330 TL
Deniz ürünleri konusunda kendinizi sudan çıkmış balık gibi hissediyorsanız sizi mutfağımıza alalım. Mavi derinliklerden mutfağımıza konuk olan deniz ürünlerini somondan dil balığına su yüzüne çıkartıyoruz. Ayıklama teknikleri, filetolama ve pişirme yöntemlerine dair birçok bilgiyi öğreneceğiniz bu eğitimde gönlünüze su serpiyoruz.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Deniz ürünlerinin seçimi ve porsiyonlanması
• Ayıklama ve filetolama
• Çeşidine göre pişirme teknikleri
19 Eylül Cumartesi
Izgara ahtapot salatası (Demo)
Tempura karides, lime ponzu sos ile
Tekir tava, tartar sos, roka ve kırmızı soğan
Palamut yahnisi sarımsaklı ekmekler ile
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.