MSA'da Sürdürülebilirlik Nerede Başlıyor?
Türkiye'nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi olarak dünyanın geleceğine olan sorumluluğumuzu en iyi bildiğimiz alanda yerine getirebileceğimize inanıyoruz.
Bu bakış açısıyla, gida temelli sürdürülebilirlik adımlarımızı eğitimci misyonumuzla en verimli şekilde atmaya özen gösteriyoruz.
Artık hepimiz farkındayız ki iklim değişikliğinin sebep olduğu öngörülemez doğa olayları ve sıcaklık artışı gıda üretimini olumsuz etkiliyor. Her geçen gün daha az insan gıdaya erişebiliyor.
Her yıl profesyonel eğitimlerinden 1200'ü aşkın mezun veren bireğitim kurumu olarak, artık sadece mesleki teknik bilgi ile donanımın yeterli olmadığına, dünyanın ve gıdanın geleceğinin mutfak profesyonellerinin mesleklerinin sürdürülebilirliği için kritik önemde olduğuna inanıyoruz. Amacımız MSA'da buluşan herkesin farkındalığına katkı yapıp, değişim için aksiyonun bir parçası haline getirmek.