MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

Fonksiyonel Mutfak Eğitimi-2

MSA Fonksiyonel Mutfak eğitimleri ile doğru beslenerek iyi yaşamaya kendi mutfağınızı dönüştürerek başlayın.

Fonksiyonel Mutfak Eğitimi-2

MSA Fonksiyonel Mutfak eğitimleri ile doğru beslenerek iyi yaşamaya kendi mutfağınızı dönüştürerek başlayın. Tamamen doğru gıdaları seçip, doğru pişirme tekniklerine odaklanacağımız 5 gün sürecek bu programda etler, deniz ürünleri, sebzeler ve baklagillerin fonksiyonel mutfak prensiplerine göre nasıl hazırlanıp pişirileceğini uygulamalı öğrenecek, çeşitli fonksiyonel tarifleri uygulayacak, mutfak becerilerinizi ve yaratıcılığınızı geliştirecek ve atıştırmalıklardan ana yemeğe hatta fırıncılık ürünlerine kadar birbirinden lezzetli yemeklere imza atacaksınız.


Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler

  • Deniz ürünlerini fonksiyonel hale getirme
  • Kümes hayvanları işleme
  • Bakliyatların kullanım şekilleri, proteince zengin bakliyatlar ve filizlendirme
  • Fonksiyonel mutfakta kullanılan diğer et çeşitlerinin tanınması ve pişirme teknikleri
  • Fermente gıdaların yemeklerde kullanılması
  • Fonksiyonel kahvaltı ve atıştırmalıkların hazırlanması
  • Raw ürün hazırlama
  • Fonksiyonel fırıncılık ürünleri hazırlama
  • Fonksiyonel mutfakta alternatif ürünlerin kullanımı

 


Kimler Katılabilir

  • Fonksiyonel Beslenmeyi benimsemiş, bunu bir hayat tarzı haline getirmek ve kendi mutfağında da bu dönüşümü uygulamak isteyenler
  • Kendisi ve ailesi için doğru gıdaları seçebilme ve doğru pişirme tekniklerine öğrenmek isteyenler
  • Fonksiyonel beslenme eğitimi almış, kendini mutfak alanında da geliştirmek isteyen fonksiyonel tıp koçları, diyetisyenler ve beslenme uzmanları, yaşam koçları
  • Bu konuda uzmanlaşmak isteyen mutfak profesyonelleri,
  • Mutfak becerilerini geliştirip ve mutfak pratiğine sahip olmak isteyen ve aynı zamanda glütensiz ürünler kullanarak pişirme yapmak isteyenler

Notlar

  • 27 Mayıs  tarihli eğitimin ders programı aşağıdaki gibidir;

1.Ders

27 Mayıs 2024 Pazartesi

10.00-14.00

2.Ders

28 Mayıs 2024 Salı

10.00-14.00

3.Ders

29 Mayıs 2024 Çarşamba

10.00-14.00

4.Ders

30 Mayıs 2024 Perşembe

10.00-14.00

5.Ders

31 Mayıs 2024 Cuma

10.00-14.00

 

 


Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

Workshop 18 yaş ve üstü katılımcılar içindir. 18 yaşından küçük yaşta katılımcılar mutfağa alınmamaktadır.

Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.

Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz

Workshop biletleri kişiye özeldir. Sadece bilet üzerinde ismi yer alan kişi etkinliğe katılabilmekte ve sertifika bilet üzerinde ismi olan kişiye düzenlenebilmektedir. Sertifika alabilmek ve Bileti hediye etmek / devretmek isterseniz msa.com.tr / biletlerim sayfasından “Bilet Devret” butonuna tıklayarak biletinizi devredebilirsiniz. Açılan sayfa üzerinden gerekli bilgileri doldurduktan sonra işleminizi tamamlayabilirsiniz. Satın aldığınız bilet “Biletlerim” sayfasındaki “Devredilen Biletler” sekmesinde görüntülenecektir. Bilet devredilen kişi sms olarak gelen linke tıklayarak MSA web sitesine üye olabilir / giriş yapabilir. Hesabım / Biletlerim sekmesinden biletini görüntüleyerek / indirerek etkinliğe giriş yapabilir.

Etkinlik sonunda MSA eğitmeni tarafından imzalı dijital sertifika verilmektedir. Sertifikanıza web sitemizdeki profilim alanından, sertifikalarım sekmesinden ulaşabilirsiniz.

İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartlarıyla 31 Mayıs 2024 tarihine kadar 5.000 TL ve üzeri MSA workshop harcamaları için peşin ödemelerinize 6 aya varan faizsiz taksit fırsatından yararlanabilirsiniz. Bunun için bilet satın almada ödeme seçenekleri adımında İşbankası’nı seçmeniz gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın. https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/okul-odemelerinizi-faizsiz-taksitlendirin.

Diğer

  • Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
  • Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.
  • Biletlerde iade ya da değişiklik kesinlikle yapılmamaktadır.
  • Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • ‘’Dışarıdan yiyecek-içecek kesinlikle kabul edilmemektedir.’’

 

  • Bu program ve program dahilinde aktarılan bilgiler, reçeteler yalnızca mutfak becerilerini geliştirme ve bilgilendirme amaçlıdır; medikal bir tedavi, tavsiye niteliği taşımaz. 
  • Bu program reçetelerinde; beyaz ve esmer şeker, buğday, arpa, çavdar türevleri (un ve nişasta) kullanılmamaktadır.
  • Glüten içeren ürünlerin de üretildiği bir mutfakta çalışılmaktadır.