Fonksiyonel Mutfak Eğitimi-2
MSA Fonksiyonel Mutfak eğitimleri ile doğru beslenerek iyi yaşamaya kendi mutfağınızı dönüştürerek başlayın.

MSA Fonksiyonel Mutfak eğitimleri ile doğru beslenerek iyi yaşamaya kendi mutfağınızı dönüştürerek başlayın. Tamamen doğru gıdaları seçip, doğru pişirme tekniklerine odaklanacağımız 5 gün sürecek bu programda etler, deniz ürünleri, sebzeler ve baklagillerin fonksiyonel mutfak prensiplerine göre nasıl hazırlanıp pişirileceğini uygulamalı öğrenecek, çeşitli fonksiyonel tarifleri uygulayacak, mutfak becerilerinizi ve yaratıcılığınızı geliştirecek ve atıştırmalıklardan ana yemeğe hatta fırıncılık ürünlerine kadar birbirinden lezzetli yemeklere imza atacaksınız.
Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler
- Deniz ürünlerini fonksiyonel hale getirme
- Kümes hayvanları işleme
- Bakliyatların kullanım şekilleri, proteince zengin bakliyatlar ve filizlendirme
- Fonksiyonel mutfakta kullanılan diğer et çeşitlerinin tanınması ve pişirme teknikleri
- Fermente gıdaların yemeklerde kullanılması
- Fonksiyonel kahvaltı ve atıştırmalıkların hazırlanması
- Raw ürün hazırlama
- Fonksiyonel fırıncılık ürünleri hazırlama
- Fonksiyonel mutfakta alternatif ürünlerin kullanımı
Kimler Katılabilir
- Fonksiyonel Beslenmeyi benimsemiş, bunu bir hayat tarzı haline getirmek ve kendi mutfağında da bu dönüşümü uygulamak isteyenler
- Kendisi ve ailesi için doğru gıdaları seçebilme ve doğru pişirme tekniklerine öğrenmek isteyenler
- Fonksiyonel beslenme eğitimi almış, kendini mutfak alanında da geliştirmek isteyen fonksiyonel tıp koçları, diyetisyenler ve beslenme uzmanları, yaşam koçları
- Bu konuda uzmanlaşmak isteyen mutfak profesyonelleri,
- Mutfak becerilerini geliştirip ve mutfak pratiğine sahip olmak isteyen ve aynı zamanda glütensiz ürünler kullanarak pişirme yapmak isteyenler
Notlar
- Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.
- Bu program ve program dahilinde aktarılan bilgiler, reçeteler yalnızca mutfak becerilerini geliştirme ve bilgilendirme amaçlıdır; medikal bir tedavi, tavsiye niteliği taşımaz.
- Bu program reçetelerinde; beyaz ve esmer şeker, buğday, arpa, çavdar türevleri (un ve nişasta) kullanılmamaktadır.
- Glüten içeren ürünlerin de üretildiği bir mutfakta çalışılmaktadır.
13 Haziran Pazartesi başlayacak olan eğitimin ders programı aşağıdaki gibidir.
|
||
1 Ders |
13 Haziran 2022 Pazartesi |
10.00-14.00 |
2 Ders |
14 Haziran 2022 Salı |
10.00-14.00 |
3 Ders |
15 Haziran 2022 Çarşamba |
10.00-14.00 |
4 Ders |
16 Haziran 2022 Perşembe |
10.00-14.00 |
5 Ders |
17 Haziran 2022 Cuma |
10.00-14.00 |
Bilinmesi Gerekenler
Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
İlginizi çekebilecek diğer workshop’lar