• WORKSHOP TARİHİ

    16 Şubat Çarşamba

    19:00 - 23:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    600 TL


Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. 4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim alacak ve ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız. “Etler ve Pişirme Teknikleri” mutfakta. Mutfak, MSA’da.


Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Doğru et seçimi
• Etin kısımları ve porsiyonlanması
• Çeşidine göre pişirme teknikleri

* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.



Workshop Takvimi

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    30 Ocak Pazar

    10:00 - 14:00

    420 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    05 Şubat Cumartesi

    16:00 - 20:00

    600 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    16 Şubat Çarşamba

    19:00 - 23:00

    600 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    25 Şubat Cuma

    10:00 - 14:00

    600 TL

Önemli Bilgiler

* Biletler tek kişiliktir.
* Eğitim 14 kişiliktir.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarında tek kişi çalışılmaktadır.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
* Etkinliklere giriş HES kodu ile yapılmaktadır.
* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.