-
Menü
04 Ocak Cumartesi
Taze baharat ve mevsim sebzeli dana kaburga, firik pilavı ile (Demo)
Kırmızı şarap ile ağır ateşte pişirilmiş kuzu kol, sarımsaklı ekmekler
Kremalı mantar soslu ızgara bonfile, soya soslu lahana sote ile
Tatlı ikramımızdır.
Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. 4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim alacak ve ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız. “Etler ve Pişirme Teknikleri” mutfakta. Mutfak, MSA’da.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Doğru et seçimi
• Etin kısımları ve porsiyonlanması
• Çeşidine göre pişirme teknikleri
04 Ocak Cumartesi
Taze baharat ve mevsim sebzeli dana kaburga, firik pilavı ile (Demo)
Kırmızı şarap ile ağır ateşte pişirilmiş kuzu kol, sarımsaklı ekmekler
Kremalı mantar soslu ızgara bonfile, soya soslu lahana sote ile
Tatlı ikramımızdır.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.