• WORKSHOP TARİHİ

    03 - 03 Mart

    16:00 - 20:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    220 TL


Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. Doğru et nasıl seçilir? Etin kısımları nelerdir? Et nasıl temizlenir? Hangi et nasıl pişirilir? Kısacası, ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabı mutfakta. Mutfak, MSA’da.



Workshop Takvimi

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    03 Mart Pazar

    16:00 - 20:00

    220 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    12 Mart Salı

    19:00 - 23:00

    220 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    06 Nisan Cumartesi

    10:00 - 14:00

    220 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    15 Nisan Pazartesi

    19:00 - 23:00

    220 TL

Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.