Profesyonel Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Hemen BaşvurYaş Aralığı
Eğitim Süresi
Eğitim Ücreti
En Yakın Eğitim Dönemleri
Dönem Başlangıç Tarihleri
Eğitim Programı Hakkında
Kimler Katılabilir
Yiyecek içecek alanında; yeni bir işletme yatırımı yapmak, bir işletmeye ortak olmak ya da bu sektörde profesyonel olarak çalışmak veya mevcut işletmesini daha verimli hale getirmek için; bir yiyecek-içecek işletmesinin operasyonunun dair gerekli tüm eğitimi almak, sevk ve idareye dair temel bilgileri öğrenmek isteyen 18 yaşın üzerindeki kişiler.
Eğitim Süresi
Profesyonel Yiyecek - İçecek İşletmeciliği eğitimi; 96 saat teorik, 18 saat pratik olmak üzere toplam 11 haftayı kapsamaktadır.
*Chef & Owner programı alanlar uygulamalı mutfak derslerinden muaftır.
Neler öğreneceğim?
Profesyonel mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanızı sağlayacak ders başlıkları teorik ve pratik olmak üzere iki bölümdür.
- Yer Seçimi Ve Konsept Mühendisliği
- Pazarlama Ve İletişim
- Marka Kimliği Ve Yönetimi
- Yatırım Ve İşletme Fizibilitesi
- Proje Dekorasyon Ve Mimari
- Mutfak Ekipmanı Ve Malzemesi Seçimi
- Hukuk, Ruhsat Ve Belgelendirme
- Dijital Pazarlama
- Muhasebe
- Türkiye Ve Dünyadan Menüler
- Menü Teorik Bilgiler
- İnsan Kaynakları Ve Personel Seçimi
- Servis Standartları
- Marka Tescil Ve Patent
- İçecek Stratejileri
- İş Güvenliği
- Girişimcilik
- Satın Alma Ve Depolama
- Bakım, Onarım, Yenileme
- Ödeme/Raporlama Sistemleri Teknolojisi Ve Qr
- Operasyonel El Kitabı
- Şubeleşme Ve Franchising
- Trendler Ve Yeni Konseptler
- Maliyet Kontrol
- Catering
- Gıda Ve Hijyen Güvenliği
- Mutfak Ik Organizasyonu
Mutfak Uygulamaları
Alkollü İçkilerin Tanıtımı
Bar Teorik Ve Uygulama
Kahve Teorik Ve Uygulama
Şarap Eğitimi
MSA mezunları hangi diploma ve sertifikalara sahip oluyor?
- MSA Profesyonel Yiyecek –İçecek İşletmeciliği Diploması
- M.E.B Onaylı Sertifika
Faydalı Bilgiler
Başarı Hikayeleri
MSA ile tanışmış, bu deneyimi yaşamış mezunların kendi ağzından hikayelerine yakından göz atın