18-40 (Stajlı)
41-49 (Stajsız)
8 ay (stajlı) 4 ay (stajsız)
36.500 TL
38.000 TL ( 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren geçerlidir.)
Yeni dönem tarihi daha sonra açıklanacaktır.
Dönem Başlangıç Tarihleri
Kimler katılabilir?
Profesyonel Pastacılık veya Uzun Dönem Profesyonel Pastacılık eğitiminin yanı sıra; konusunda uzman eğitmenlerden Profesyonel Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimi de alarak kendi iş yerinin hem pasta-ekmek şefi hem de patronu olmak isteyen 18 – 49 yaş arası kişiler. (41 – 49 yaş grubu stajsız programa katılabilir.)
Ne kadar süre eğitim alacağım?
Chef & Owner Profesyonel Pastacılık, 256 saat pratik ve 16 saat teorik olmak üzere toplam 256 saat Profesyonel Pastacılık eğitimini, 88 saat ise Profesyonel Yiyecek İçecek İşletmeciliği eğitimini kapsamaktadır.
18 - 40 yaş arası stajlı programa dahil olan öğrenciler MSA’nın belirlediği işletmelerde 4 ay zorunlu staj yaparlar.
Profesyonel mutfak ve işletmecilik kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanızı sağlayacak ders başlıkları aşağıdaki gibidir.
* Sadece stajlı program için geçerlidir.
Mutfağı profesyonel iş alanı olarak gören ve kariyer hedefi dünyanın önde gelen işletmelerinin mutfaklarında çalışmak olan herkesi, uluslararası eğitim standartlarıyla buluşturuyoruz.
23 tam zamanlı eğitmen şef ve mutfağımıza misafir olan konuk şefler ile 30'dan fazla yerli ve yabancı profesyonelden oluşmaktadır.
TÜM EĞİTMENLER