3 yıl ve üzeri aşçılık deneyimine sahip adaylar için tasarlanmıştır. Katılımcılar pratik ağırlıklı tecrübelerini, profesyonel bir eğitim programı ile birleştirir. 12 hafta boyunca her Cuma 8 saat olmak üzere toplam 96 saat sürer. Program, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika ve uluslararası Confederation of Tourism & Hospitality sertifikası sunar. Katılmak için en az 3 senelik iş tecrübesinin ibraz edilmesi gerekir.

Ders Konuları

  • Menü Planlama
  • Satın Alma
  • Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği
  • Maliyet Hesaplama
  • Beslenme
  • Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
  • Kemik Suları
  • Ana soslar
  • Çorbalar
  • Et İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Soğuk Mutfak Hazırlığı
  • Sote ve Wok yemekleri
  • Fırında Pişirme Tekniği
  • Tabak Tatlıları
  • Temel Ekmek Üretimi
  • Tavuk İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Deniz Mahsülleri İşleme ve Pişirme Tekniği
  • Derin Yağda Kızartma, Kaynatma ve Poşeleme Teknikleri
  • Breze ve Yahni tehniği
  • Sebze, Baklagil ve Pişirme Teknikleri
  • Makarnalar
  • Pirinç, Türevleri ve Pişirme Teknikleri
  • Servis Standartları
  • Teorik Sınav
  • Pratik Sınav
/

MSA Mezunları Hangi Diploma ve Sertifikalara Sahip Oluyor?

Eğitmen Kadrosu

23 tam zamanlı eğitmen şef ve mutfağımıza misafir olan konuk şefler ile 30'dan fazla yerli ve yabancı profesyonelden oluşmaktadır.

TÜM EĞİTMENLER