MENÜ
  • ProChef Eğitimi - Mutfak Sanatları Akademisi

ProChef eğitimi, 3 yıl ve üzeri aşçılık deneyimine sahip pratik ağırlıklı tecrübesini uluslararası sertifikayla tasdiklemek isteyenler için tasarlandı. Uluslararası standartlara uygun bu profesyonel eğitimle tecrübenizi ileriye taşıyıp kariyerinizi güçlendirebilirsiniz.

Bu eğitimin sonunda MSA diploması, MEB onaylı sertifikanın yanı sıra, uluslararası Confederation of Tourism & Hospitality sertifikası ve gıda güvenliği üzerine uluslararası HACCP sertifikası almaya hak kazanırsınız.

Ders Konuları


  • Menü Planlama
  • Satın Alma
  • Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği
  • Maliyet Hesaplama
  • Beslenme
  • Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
  • Kemik Suları

  • Ana soslar
  • Çorbalar
  • Et İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Soğuk Mutfak Hazırlığı
  • Sote ve Wok yemekleri
  • Fırında Pişirme Tekniği
  • Tabak Tatlıları

  • Temel Ekmek Üretimi
  • Tavuk İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Deniz Mahsülleri İşleme ve Pişirme Tekniği
  • Derin Yağda Kızartma, Kaynatma ve Poşeleme Teknikleri
  • Breze ve Yahni tehniği
  • Sebze, Baklagil ve Pişirme Teknikleri

  • Makarnalar
  • Pirinç, Türevleri ve Pişirme Teknikleri
  • Servis Standartları
  • Teorik Sınav
  • Pratik Sınav
/

MSA Mezunları Hangi Diploma ve
Sertifikalara Sahip Oluyor?

  • M.E.B.

    M.E.B.
    Sertifikası

    MSA profesyonel eğitim programları T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı programlar olup, başarıyla tamamlanmaları durumunda katılımcılara program sertifikası verilmektedir.

  • Confederation of Tourism & Hospitality

    Confederation of Tourism & Hospitality
    Sertifikası

    Prochef eğitimini MSA’da tamamlayan öğrenciler; dünyada turizm, ağırlama ve hizmet sektörlerinde uzmanlaşmış bir belgelendirme ve sertifikasyon kurumu olan CTH’in sertifikasını almaya hak kazanırlar.

Eğitmen Kadrosu

23 tam zamanlı eğitmen şef ve mutfağımıza misafir olan konuk şefler ile 30'dan fazla yerli ve yabancı profesyonelden oluşmaktadır.

TÜM EĞİTMENLER