MENÜ
  • ProChef Eğitimi - Mutfak Sanatları Akademisi

Kimler katılabilir?
3 yıl ve üzeri aşçılık deneyimine sahip, pratik ağırlıklı tecrübesini uluslararası sertifikayla tasdikleyip, servis standarları eğitimi de alarak kariyerini güçlendirmek isteyen 18 – 55 yaş arasındaki mutfak profesyonelleri.

Eğitim ne kadar sürüyor?
ProChef eğitimi, 13 hafta boyunca toplam 104 saati kapsamaktadır.

Neler Öğreneceğim?

Profesyonel mutfak kariyerinizde teknik donanım kazanmanızı sağlayacak ders başlıkları aşağıdaki gibidir.


  • Menü Planlama
  • Satın Alma
  • Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği
  • Maliyet Hesaplama
  • Beslenme
  • Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
  • Kemik Suları

  • Ana soslar
  • Çorbalar
  • Et İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Soğuk Mutfak Hazırlığı
  • Sote ve Wok yemekleri
  • Fırında Pişirme Tekniği
  • Tabak Tatlıları

  • Temel Ekmek Üretimi
  • Tavuk İşleme ve Pişirme Teknikleri
  • Deniz Mahsülleri İşleme ve Pişirme Tekniği
  • Derin Yağda Kızartma, Kaynatma ve Poşeleme Teknikleri
  • Breze ve Yahni tehniği
  • Sebze, Baklagil ve Pişirme Teknikleri

  • Makarnalar
  • Pirinç, Türevleri ve Pişirme Teknikleri
  • Servis Standartları
  • Teorik Sınav
  • Pratik Sınav
/

Eğitmen Kadrosu

23 tam zamanlı eğitmen şef ve mutfağımıza misafir olan konuk şefler ile 30'dan fazla yerli ve yabancı profesyonelden oluşmaktadır.

TÜM EĞİTMENLER