18-49
10 Hafta
17.000 TL
Ücret ve Ödeme SeçenekleriYeni dönem bilgisi daha sonra açıklanacaktır.
Dönem Başlangıç Tarihleri
Kimler Katılabilir?
Ekmek ve hamur işi üretimine dair tüm temel bilgiyi yoğun ve pratik ağırlıklı bir eğitim ile alarak bu konuda meslek sahibi olmak isteyenler
veya
Ekmekçilik ve fırıncılık alanında kendi işini kurarak kariyer değiştirmeyi hedefleyen kişiler ve girişimciler
veya
Aşçılık veya pastacılık alanında temel eğitim almış, ekmek ve fırıncılık alanında yetkinliklerini geliştirerek bu konuda uzmanlaşmak isteyenler.
Eğitim ne kadar sürüyor?
144 saat pratik, 16 saat teorik olmak üzere toplam 10 hafta - 160 saati kapsamaktadır.
Ekmekler, unlu mamüller, fırıncılık ürünleri, un ve maya çeşitleri ile imalat süreçleri üzerine tüm temel bilgi ve pratik donanıma sahip olacaksınız.
Mutfağı profesyonel iş alanı olarak gören ve kariyer hedefi dünyanın önde gelen işletmelerinin mutfaklarında çalışmak olan herkesi, uluslararası eğitim standartlarıyla buluşturuyoruz.
23 tam zamanlı eğitmen şef ve mutfağımıza misafir olan konuk şefler ile 30'dan fazla yerli ve yabancı profesyonelden oluşmaktadır.
TÜM EĞİTMENLER