MENÜ
  • Uzman Ekmekçilik Eğitimi | MSA
  • Eğitim Dönemi

    7-8-9 Ocak 2019

  • Eğitim Süresi

    3 Gün
    10.00-16.00

  • Kontenjan

    16 Kişi


Uzman Ekmekçilik Eğitimi

Ekmek konusunda uzmanlaşmak ve konuyu daha derinlemesine incelemek isteyen MSA öğrenci ve mezunları için düzenlenen 3 günlük bir eğitim programı.

Uzman Ekmekçilik Eğitimi

Bu eğitim, her dönem MSA Eğitmen Şefleri ile birlikte katılmak için başvuran Profesyonel Aşçılık ve Profesyonel Pasta-Ekmekçilik öğrencileri ve MSA mezunları ile gerçekleştirilir.

Program

Program Detayı:

1.Gün – 7 Ocak 2019 Pazartesi
Ekşi Maya Kurulumu, Ekşi Mayalı Francala, Ciabatta, Trabzon Ekmeği, Alman Çiftçi Ekmeği

2.Gün – 8 Ocak 2019 Salı
100% Tam Buğday Ekmeği, Nohut Mayalı Ekmek, Danish Bread

3.Gün- 9 Ocak 2019 Çarşamba
Şaraplı Keçi Peynirli Ekmek, Karamelize Soğanlı Fındıklı Ekmek, Sokak Simidi
* Bu eğitim, minimum 8 öğrenci katılımı ile açılmaktadır.
* Öğrenciler, eğitimleri boyunca kullandıkları mevcut MSA üniforması ve malzeme setini kullanacaktır. Tüm profesyonel eğitim ve profesyonel sınıf kuralları bu eğitimler süresince de geçerlidir.



  • Ekşi Maya Kurulumu
  • Ekşi Mayalı Francala
  • Ciabatta
  • Trabzon Ekmeği
  • Alman Çiftçi Ekmeği

  • 100% Tam Buğday Ekmeği
  • Nohut Mayalı Ekmek
  • Danish Bread

  • Şaraplı Keçi Peynirli Ekmek
  • Karamelize Soğanlı Fındıklı Ekmek
  • Sokak Simidi
/

Uzman Ekmekçilik Eğitimi