MENÜ
  • Uzman Ekmekçilik Eğitimi | MSA
  • Eğitim Dönemi

    17 -19 Eylül 2018

  • Eğitim Süresi

    3 Gün

  • Kontenjan

    16 Kişi


Uzman Ekmekçilik Eğitimi

Ekmek konusunda uzmanlaşmak ve konuyu daha derinlemesine incelemek isteyen MSA öğrenci ve mezunları için düzenlenen 3 günlük bir eğitim programı.

Uzman Ekmekçilik Eğitimi

Bu eğitim, her yıl Eylül ayında MSA Eğitmen Şefleri ile birlikte katılmak için başvuran Profesyonel Aşçılık ve Profesyonel Pasta-Ekmekçilik öğrencileri ve MSA mezunları ile gerçekleştirilir.

Program


  • Ekşi Maya Kurulumu
  • Ekşi Mayalı Baget
  • Ciabatta
  • Trabzon Ekmeği
  • Köy Ekmeği
  • Zeytinli Cevizli Ekmek

  • Aromalı Ekmekler
  • Şaraplı Ekmek
  • Tulum Peynirli Ekmek
  • Patates ve Biberiyeli Ekmek
  • Pide
  • Danish Bread

  • 100% ekmekler
  • 100% cevizli çavdar ekmeği
  • 100% tam buğday ekmeği
  • Tahıllı Arpa Ekmeğ
  • Nohut Mayalı Ekmek
  • Sokak Simidi, Bagel
  • Pretzel
/

Uzman Ekmekçilik Eğitimi