ProChef
Hemen BaşvurYaş Aralığı
Eğitim Süresi
Eğitim Ücreti
En Yakın Eğitim Dönemleri
Dönem Başlangıç Tarihleri
Eğitim Programı Hakkında
Kimler Katılabilir
3 yıl ve üzeri aşçılık deneyimine sahip, pratik ağırlıklı tecrübesini uluslararası sertifikayla tasdikleyip, servis standartları eğitimi de alarak kariyerini güçlendirmek isteyen 18-55 yaş arasındaki mutfak profesyonelleri.
Eğitim Süresi
ProChef eğitimi, 13 hafta boyunca toplam 104 saati kapsamaktadır.
Neler öğreneceğim?
Profesyonel mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanızı sağlayacak ders başlıkları teorik ve pratik olmak üzere iki bölümdür.
- Menü Planlama
- Satın Alma
- Gıda Güvenliği ve İş Güvenliği
- Maliyet Hesaplama
- Beslenme
- Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
- Kemik Suları
- Ana soslar
- Çorbalar
- Et İşleme ve Pişirme Teknikleri
- Soğuk Mutfak Hazırlığı
- Sote ve Wok yemekleri
- Fırında Pişirme Tekniği
- Tabak Tatlıları
- Temel Ekmek Üretimi
- Tavuk İşleme ve Pişirme Teknikleri
- Deniz Mahsülleri İşleme ve Pişirme Tekniği
- Derin Yağda Kızartma, Kaynatma ve Poşeleme Teknikleri
- Breze ve Yahni tehniği
- Sebze, Baklagil ve Pişirme Teknikleri
- Makarnalar
- Pirinç, Türevleri ve Pişirme Teknikleri
- Servis Standartları
- Teorik Sınav
- Pratik Sınav
MSA mezunları hangi diploma ve sertifikalara sahip oluyor?
- MSA ProChef Diploması
- Confederation of Tourism & Hospitality Sertifikası
- Gıda Güvenliği Üzerine Uluslararası HACCP Sertifikası
- M.E.B Onaylı Sertifika
Faydalı Bilgiler
Başarı Hikayeleri
MSA ile tanışmış, bu deneyimi yaşamış mezunların kendi ağzından hikayelerine yakından göz atın