PROFESYONEL EĞİTİMLER

Seçmeli Uzmanlaşma Eğitimi Ekmekçilik

Haberdar Et
Seçmeli Uzmanlaşma Eğitimi Ekmekçilik

Yaş Aralığı

Yaş Aralığı
18-49

Eğitim Süresi

Eğitim Süresi
10 Gün
09.00-18.00
(Hafta içi)

Eğitim Ücreti

Eğitim Ücreti

En Yakın Eğitim Dönemleri

Yeni dönem bilgisi daha sonra açıklanacaktır.

Eğitim Programı Hakkında

"Seçmeli Uzmanlaşma Eğitimi Ekmekçilik" nedir?

Profesyonel Pastacılık eğitimini tamamlamış mezunların ekmekçilik becerilerini ileri seviyeye taşımak, kariyerini ekmekçilik odağında şekillendirebilmelerine de olanak verecek şekilde özel kurgulanmış bir uzmanlaşma eğitimidir.

 Eğitim kapsamında ekmek üretiminde temel olan gıda güvenliği konularının yanı sıra, elde ve makinada hamur yoğurma tekniklerinden başlayarak, basit hamurların işlenmesinden katmanlı hamur tekniklerine, zenginleştirilmiş reçeteler ve özel gün ekmeklerinin üretimine kadar geniş bir yelpazede ekmek bilgisi ve becerisi aktarılır, öğrencilerin kendi reçetelerini oluşturabilmelerini de sağlayacak şekilde teorik ve pratik anlamda uzmanlaşmaya odaklanılır.

Kimler Katılabilir

MSA Profesyonel Pastacılık temel eğitimini tamamlamış olan 18-49 yaş arası öğrenciler bu programa katılabilir. Tüm profesyonel eğitim ve sınıf kuralları bu eğitim süresince de geçerlidir.

Eğitim Süresi

MSA kampüsünde gerçekleşecek olan Seçmeli Uzmanlaşma Ekmekçilik eğitimi 10 gün sürecektir. 


Neler öğreneceğim?

Profesyonel mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanızı sağlayacak ders başlıkları teorik ve pratik olmak üzere iki bölümdür.

•             Elde ve Makinada Hamur Yoğurma Teknikleri (Yumuşak/Sert Hamur)

•             Basit Hamurlar

•             Zengin Hamurlar

•             Sandviç Ekmekleri

•             Özel Gün Ekmekleri

•             Hibrit Ekmekler

•             Ekşi Mayalı Ekmekler

•             Katmanlı Hamurlar


Başarı Hikayeleri

MSA ile tanışmış, bu deneyimi yaşamış mezunların kendi ağzından hikayelerine yakından göz atın

Neden MSA’yı tercih etmeliyim?

Keşfet