Seçmeli Uzmanlaşma Eğitimi Ekmekçilik
Haberdar EtYaş Aralığı
Eğitim Süresi
09.00-18.00
(Hafta içi)
Eğitim Ücreti
En Yakın Eğitim Dönemleri
Eğitim Programı Hakkında
"Seçmeli Uzmanlaşma Eğitimi Ekmekçilik" nedir?
Profesyonel Pastacılık eğitimini tamamlamış mezunların ekmekçilik becerilerini ileri seviyeye taşımak, kariyerini ekmekçilik odağında şekillendirebilmelerine de olanak verecek şekilde özel kurgulanmış bir uzmanlaşma eğitimidir.
Eğitim kapsamında ekmek üretiminde temel olan gıda güvenliği konularının yanı sıra, elde ve makinada hamur yoğurma tekniklerinden başlayarak, basit hamurların işlenmesinden katmanlı hamur tekniklerine, zenginleştirilmiş reçeteler ve özel gün ekmeklerinin üretimine kadar geniş bir yelpazede ekmek bilgisi ve becerisi aktarılır, öğrencilerin kendi reçetelerini oluşturabilmelerini de sağlayacak şekilde teorik ve pratik anlamda uzmanlaşmaya odaklanılır.
Kimler Katılabilir
MSA Profesyonel Pastacılık temel eğitimini tamamlamış olan 18-49 yaş arası öğrenciler ve eğitim programlarını başarıyla tamamlamış tüm mezunlarımız bu programa katılabilir. Tüm profesyonel eğitim ve sınıf kuralları bu eğitim süresince de geçerlidir.
Eğitim Süresi
MSA kampüsünde gerçekleşecek olan Seçmeli Uzmanlaşma İtalyan Mutfağı eğitimi 23 Eylül'de başlayacak ve 10 gün sürecektir. Eğitime katılmak için lütfen oi@msa.com.tr e-mail adresi üzerinden bizimle iletişime geçin.
Neler öğreneceğim?
Profesyonel mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanızı sağlayacak ders başlıkları teorik ve pratik olmak üzere iki bölümdür.
• Elde ve Makinada Hamur Yoğurma Teknikleri (Yumuşak/Sert Hamur)
• Basit Hamurlar
• Zengin Hamurlar
• Sandviç Ekmekleri
• Özel Gün Ekmekleri
• Hibrit Ekmekler
• Ekşi Mayalı Ekmekler
• Katmanlı Hamurlar
Faydalı Bilgiler
Başarı Hikayeleri
MSA ile tanışmış, bu deneyimi yaşamış mezunların kendi ağzından hikayelerine yakından göz atın