• WORKSHOP TARİHİ

    04 - 14 Kasım

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    2200 TL


Bıçak. Makarna. Sos. Çorba. Risotto. Et. Balık. Tavuk. Patates. Pilav. Noodle. Mutfağa dair duyduğunuz, gördüğünüz, tattığınız her şey, yoğun istek üzerine yaza özel hazırladığımız “Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program” eğitiminde.
Normalde 8 hafta süren bu eğitimi, 2 hafta boyunca haftada 4 güne çıkartıp hızlandırıyoruz ve temel mutfak tekniklerini kapsamlı bir şekilde öğrenir öğrenmez kendi evinizin şefi olarak mutfağınıza geri dönmenizi sağlıyoruz.


Menü

  • 1. Gün - Bıçak Seçme, Kesim ve Kullanma Teknikleri, Mutfak Set-Up ve Hazırlıkları

  • Minestrone çorbası
  • Patates risotto
  • Fırında tavuk
  • 4 Kasım Pazartesi, 10.00-14.00
  • 2. Gün- Ana Ve Türev Soslar ve Çorbalar, Hazırlama ve Kullanma Metodları

  • Tavuk suyu (Demo)
  • Kahverengi et suyu (Demo)
  • Mayonez (Demo)
  • Beşamel sos
  • Hollandez Sos (Demo) (Yeni)
  • Fransız soğan çorbası
  • Rosto domates çorbası
  • 5 Kasım Salı, 10.00-14.00
  • 3. Gün - Et Çeşitleri ve Yapıları, Pişirme Teknikleri ve Püf Noktaları

  • Bonfile ayıklama ve temizleme teknikleri (DEMO)
  • Roastbeef (DEMO)
  • Kestane mantarlı ve kremalı bonfile
  • Kuzu karski, patates püresi ve sote sebzeler ile
  • 6 Kasım Çarşamba, 10.00-14.00
  • 4. Gün - Kümes hayvanları ve pişirme yöntemleri (Yeni)

  • Rosto hindi (Demo)
  • Kaparili domates soslu sote tavuk göğüs, sarımsaklı ekmekler ile
  • Çıtır tavuk butları, elma chutney ile
  • Izgara tavuk kanatları, közlenmiş sebze salatası ile
  • 7 Kasım Perşembe, 10.00-14.00
  • 5. Gün - Pilavlar Ve Pirinç Çeşitleri, Pişirme Teknikleri ve Püf Noktaları

  • Özbek pilavı
  • Yaban mantarlı risotto
  • Firik pilavı
  • Zerdeçal ve garam masalalı, sebzeli basmati pilavı (Yeni)
  • 11 Kasım Pazartesi, 10.00-14.00
  • 6. Gün - Uzak Doğu Wok Yemekleri, Pad Thai ve Noodle Pişirme Teknikleri

  • Pad thai
  • Dana etli egg noodle
  • Yeşil körili tavuk; yasemin pilavı ile
  • Tom Kha Gai (Yeni)
  • 12 Kasım Salı, 10.00-14.00
  • 7. Gün - Deniz Ürünleri Seçme, Temizleme ve Pişirme Teknikleri

  • Ahtapot (Demo)
  • uvarlak balıkların ayıklanması (Levrek)
  • Düz balıkların ayıklanması (Dil balığı)
  • Akdeniz usulü levrek
  • Güveçte sebzeli dil şiş, sarımsaklı zeytinyağı ile (Yeni)
  • Kalamar tava, tarator sos ile (Yeni)
  • 13 Kasım Çarşamba, 10.00-14.00
  • 8. Gün - Taze Makarna Hamuru Hazırlama ve Makarna Sosları

  • Taze makarna hamuru yapımı
  • Pesto soslu fettuccine
  • Köz patlıcan dolgulu ravioli ve domates sos
  • Bolognese soslu lazanya
  • 14 Kasım Perşembe, 10.00-14.00
/

Workshop Takvimi

  • Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program

    04 Kasım Pazartesi

    10:00 - 14:00

    2200 TL

  • Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program

    02 Aralık Pazartesi

    10:00 - 14:00

    2200 TL

  • Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program

    09 Mart Pazartesi

    10:00 - 14:00

    2.350 TL

  • Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program

    06 Nisan Pazartesi

    10:00 - 14:00

    2.350 TL

  • Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program

    04 Mayıs Pazartesi

    10:00 - 14:00

    2.350 TL

  • Mutfakta 8 Hafta - Yoğunlaştırılmış Program

    22 Haziran Pazartesi

    19:00 - 23:00

    2.350 TL

Önemli Bilgiler

    Eğitim süresince katılımcılar 14 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
    Tüm katılımcılara önlük seti ve ders içerikleri ile ilgili reçete kitapçığı verilecektir.
    Eğitimin sonunda eğitmen şeflerin imzaladığı özel sertifika verilecektir.
    Derslerin telafisi yapılmaz. Ücret iadesi yoktur.
    Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
    18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
    İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
    Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
    MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Biletler tek kişiliktir.
    * Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.