18-40 (Stajlı)
12 Ay
52.500 TL
Ücret ve Ödeme SeçenekleriHaziran 2021
Dönem Başlangıç Tarihleri
Kimler katılabilir?
Temel mutfak ve Profesyonel Pastacılık eğitiminin yanı sıra; ileri seviye dekor ve kaplama hamuru (pastilaj, şeker hamuru, çikolata hamuru, royal icing, şeker yapımı ve işleme), makaron ve nougat gibi petit four’ların üretimi, Craquelin, St. Honore, Eclair, Croquanbouche gibi choux hamuru işleme, mirror glaze ve naked cake gibi güncel akımlarda pasta yapımı, diyabetik, glütensiz ve vegan gibi özel amaçlı ürünlerin uygulaması, artizan çikolata yapımı ve işleme teknikleri ile ekşi maya ekmek çeşitleri üzerinde ileri seviye teknik donanıma sahip olmak,
Gıda güvenliğinde yöneticilik becerileri edinmek,
Konsept dahilinde tatlı büfesi – banket – hazırlık ve sunum süreçlerinde ileri seviye beceri kazanmak,
MSA Eğitmen Şefleri gözetiminde MSA kampüste ve Emirgan’da bulunan 2 adet MSA Dükkan’ın pastane operasyonunda yer alarak toplu üretim süreçlerine dahil olmak,
MSA Catering ve etkinlik operasyonlarında hem mutfak, hem de saha deneyimi sahibi olmak
isteyen 18 – 40 yaş aralığındaki kişiler.
Ne kadar süre eğitim alacağım?
Uzun Dönem Profesyonel Pastacılık eğitimi, 472 saat pratik ve 40 saat teorik olmak üzere toplam 512 saati kapsamaktadır. Ayrıca öğrenciler, MSA Dükkan’larının pastane üretim mutfağında 192 saatlik uygulama deneyimi kazanır ve MSA’nın belirlediği işletmelerde 4 ay zorunlu staj yaparlar.
Profesyonel mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanızı sağlayacak ders başlıkları aşağıdaki gibidir.
Mutfağı profesyonel iş alanı olarak gören ve kariyer hedefi dünyanın önde gelen işletmelerinin mutfaklarında çalışmak olan herkesi, uluslararası eğitim standartlarıyla buluşturuyoruz.
23 tam zamanlı eğitmen şef ve mutfağımıza misafir olan konuk şefler ile 30'dan fazla yerli ve yabancı profesyonelden oluşmaktadır.
TÜM EĞİTMENLER