• WORKSHOP TARİHİ

    23 - 25 Ekim

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1850 TL


Yerken mutluluk veren, yedikten sonra olsa da daha çok yesem dedirten çikolatanın envai çeşidine davetlisiniz. Tarihçesi, ideal kakao-yağ oranı, kalıplama teknikleri, transfer kağıdı kullanımı, marzipan yapımı, süsleme ve renklendirme gibi hem pratik hem de teorik bir içerikten oluşan “Artizan Çikolata”, evinizde veya pastanenizde uyguladığınız reçeteleri geliştirmeniz için bire bir.

Workshopta öğrenilecek teknikler:
• Çikolata temperleme
• Kesme, kalıplama, trüf yapımı
• Marzipan hazırlama
• Renklendirme ve çikolata süsleme


Menü

  • 1.Gün

  • Tuzlu karamel pralin
  • Orman meyveli trüf çikolata
  • Kakaolu fındık ezmeli roche çikolata
  • 23 Ekim Cuma, 10.00-16.00
  • 2. Gün

  • Limon Dolgulu Beyaz Kalıp Çikolata
  • Çubuk Pralin
  • Nuga
  • Meyveli Krokan Roches
  • 24 Ekim Cumartesi, 10.00-16.00
  • 3. Gün:

  • Marzipan çikolata
  • Rakılı kesme çikolata
  • Blueberry pralin
  • 25 Ekim Pazar, 10.00-16.00
/

Önemli Bilgiler


  • Eğitim süresinde kullanılacak ''Artizan Çikolata Seti'' katılımcılara hediye edilecektir.
  • Tüm katılımcılara reçeteleri içeren “Artizan Çikolata” kitabı verilecektir.
  • Eğitim sonunda şef tarafından imzalı özel sertifika verilmektedir.
  • Programlarımız 4 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
  • İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Biletler tek kişiliktir.
  • Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
  • [/b]