• WORKSHOP TARİHİ

    17 - 20 Aralık

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    2250 TL


Yerken mutluluk veren, yedikten sonra olsa da daha çok yesem dedirten çikolatanın envai çeşidine davetlisiniz. Tarihçesi, ideal kakao-yağ oranı, kalıplama teknikleri, transfer kağıdı kullanımı, marzipan yapımı, süsleme ve renklendirme gibi hem pratik hem de teorik bir içerikten oluşan “Artizan Çikolata”, evinizde veya pastanenizde uyguladığınız reçeteleri geliştirmeniz için bire bir.

Workshopta öğrenilecek teknikler:
• Çikolata temperleme
• Kesme, kalıplama, trüf yapımı
• Marzipan hazırlama
• Renklendirme ve çikolata süsleme


Menü

  • 1.Gün

  • Tuzlu karamel pralin
  • Orman meyveli trüf çikolata
  • Kakaolu fındık ezmeli roche çikolata
  • 17 Aralık Cuma, 10.00-16.00
  • 2. Gün

  • Limon Dolgulu Beyaz Kalıp Çikolata
  • Çubuk Pralin
  • Nuga
  • Meyveli Krokan Roches
  • 18 Aralık Cumartesi, 10.00-16.00
  • 3. Gün:

  • Marzipan çikolata
  • Rakılı kesme çikolata
  • Blueberry pralin
  • 19 Aralık Pazar, 10.00-16.00
/

Workshop Takvimi

  • Artizan Çikolata

    17 Aralık Cuma

    10:00 - 16:00

    2250 TL

Önemli Bilgiler

  • Tüm katılımcılara reçeteleri içeren “Artizan Çikolata” kitabı verilecektir.
  • Eğitim 6 kişiliktir.
  • Programlarımız en az 4 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
  • İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı (çift doz) gösterilmesi zorunludur. Tek doz aşı yaptırmış ya da aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
  • Biletler tek kişiliktir.
  • Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
  • [/b]