• WORKSHOP TARİHİ

    06 - 10 Ocak

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1950 TL


Un ve maya çeşitlerini öğrenmek veya dolgulu ve aromalı ekmeklerin yapımını deneyimlemek için bir fırın ekmek yemenize gerek yok. Bunun için 5 gün boyunca MSA’nın “Artizan Ekmek” eğitimine gelmeniz yeterli. Bu eğitim sonrasında evinizde katkı maddesi içermeyen doğal ekmekler yapmaya başlayacaksınız. Oyunu doğallıktan yana kullananları mutfağa bekliyoruz.


Menü

  • 1.Gün - Temel ekmek hamuru ve çeşitleri

  • Baguette & epi
  • Fougasse
  • Ciabatta
  • 6 Ocak Pazartesi, 10.00-16.00
  • 2.Gün - Dolgulu ve aromalı ekmek hamurları ve çeşitleri

  • Karamelize soğanlı ve fındıklı ekmek
  • Zeytin ve cevizli mini roll
  • Foccacia
  • 7 Ocak Salı, 10.00-16.00
  • 3.Gün - Zenginleştirilmiş ekmek hamuru ve çeşitleri

  • Brioche
  • Vieneise
  • Çikolatalı babka
  • Ekşi hamur yapımı
  • 8 Ocak Çarşamba,10.00-16.00
  • 4.Gün - Ekşi mayalı artizan ekmek yapımı

  • Tam buğday ekmeği
  • Malt ekmeği
  • Çavdar ekmeği
  • Çok tahıllı köy ekmeği
  • 9 Ocak Perşembe, 10.00-16.00
  • 5.Gün - Pide ve sokak ekmekleri

  • Lavaş
  • Karadeniz simidi
  • Bagel
  • 10 Ocak Cuma, 10.00-16.00
/

Önemli Bilgiler

• Eğitim süresince katılımcılar MSA’nın özel ‘Artizan Ekmek’ mutfağında, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
* Programlarımız 4 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
• Artizan Ekmek Seti katılımcılara hediye edilecektir. Tüm katılımcılara önlük seti ve reçeteleri içeren “Artizan Ekmek” kitabı verilecektir.
• Eğitimin sonunda MSA eğitmen şeflerin imzaladığı özel sertifika verilecektir.
• 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
• Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
• MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
• Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.