-
Menü
28 Nisan Çarşamba
Sote kuşkonmaz, limoncello ve tereyağ soslu farfalle, kavrulmuş file badem ve taze fesleğen ile
Ragu soslu fettuccine
Üç peynir soslu gnochhi; gorgonzola, parmesan ve pecorino peyniri
Makarna yapmak. Söylemesi basit olsa da bu eğitimde makarna yapmak paketi tencereye dökmek kadar basit değil. Çünkü “El Yapımı Makarnalar”da İtalya’nın nam salmış makarnalarını sıfırdan ele alıyoruz ve en baştan, makarna hamuru yapımından başlıyoruz. Daha sonra çeşitli el yapımı makarnalara geçiyoruz ve bunları birbirinden lezzetli soslarla taçlandırıyoruz. Makarnaya en baştan başlamak için sizi MSA mutfağına davet ediyoruz.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler;
- Makarna hamuru için malzeme seçimi
- İdeal kıvamda makarna hamuru hazırlama,
- Hamuru doğru incelikte açma ve şekillendirme,
- İç dolgusu ve uyumlu sos hazırlama
28 Nisan Çarşamba
Sote kuşkonmaz, limoncello ve tereyağ soslu farfalle, kavrulmuş file badem ve taze fesleğen ile
Ragu soslu fettuccine
Üç peynir soslu gnochhi; gorgonzola, parmesan ve pecorino peyniri
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik sokağa çıkma kısıtlamaları kalkarsa gerçekleşecek, kısıtlamaların devam etmesi durumunda tarih/saat revizesi yapılacaktır.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.