• WORKSHOP TARİHİ

    08 Ağustos Pazar

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    340 TL


Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. 4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim alacak ve ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız. “Etler ve Pişirme Teknikleri” mutfakta. Mutfak, MSA’da.


Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Doğru et seçimi
• Etin kısımları ve porsiyonlanması
• Çeşidine göre pişirme teknikleri



Workshop Takvimi

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    22 Eylül Çarşamba

    19:00 - 23:00

    390 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    22 Eylül Çarşamba

    19:15 - 23:15

    390 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    02 Ekim Cumartesi

    10:00 - 14:00

    390 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    11 Ekim Pazartesi

    10:00 - 14:00

    390 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    20 Ekim Çarşamba

    19:00 - 23:00

    390 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    31 Ekim Pazar

    16:00 - 20:00

    390 TL

Önemli Bilgiler

* Biletler tek kişiliktir.
* Eğitim 14 kişiliktir.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarında tek kişi çalışılmaktadır.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
* Etkinliklerimize girişte HES kodu ve aşı kartı gösterilmesi zorunludur. Aşı kartı olmayan kişilerin etkinlikten 48 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Aksi taktirde kişiler etkinliklere alınmayacaktır.
* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.