• WORKSHOP TARİHİ

    19 Temmuz Pazar

    16:00 - 20:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    310 TL


Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. 4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim alacak ve ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız. “Etler ve Pişirme Teknikleri” mutfakta. Mutfak, MSA’da.

Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
• Doğru et seçimi
• Etin kısımları ve porsiyonlanması
• Çeşidine göre pişirme teknikleri



Workshop Takvimi

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    29 Temmuz Perşembe

    19:00 - 22:00

    340 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    08 Ağustos Pazar

    10:00 - 14:00

    340 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    16 Ağustos Pazartesi

    19:00 - 23:00

    340 TL

  • Etler ve Pişirme Teknikleri

    20 Ağustos Cuma

    10:00 - 14:00

    340 TL

Önemli Bilgiler

* Biletler tek kişiliktir.
* Eğitim 14 kişiliktir.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarında tek kişi çalışılmaktadır.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.