• WORKSHOP TARİHİ

    18 - 21 Mart

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1850 TL


Katman katman ilerleyeceğimiz “Katmanlı Hamurlar”da, katmanlı hamurun tüm katmanlarına odaklanıyoruz. Bu eğitim için, bu konuda uzmanlaşmak isteyenleri MSA’da bir araya getiriyoruz. Ardından 4 gün boyunca hem pratik hem de teorik bilgiler edineceğiniz mutfağa geçiyoruz. Cronut, milföy, kruvasan, tart gibi katmanlı (laminalı) hamurlarla baş başa kalıyoruz. Sonra da hazırlıyoruz, tur veriyoruz, işliyoruz, mayalıyoruz ve pişiriyoruz. Afiyet olsun.


Menü

  • 1. Gün

  • Kruvasan hamurunun hazırlanması
  • Danish hamurunun hazırlanması
  • Badem kreması yapımı (Demo)
  • Pastacı kreması yapımı
  • 18 Mart Pazartesi, 10.00-16.00
  • 2. Gün

  • Kruvasan hamurunun işlenmesi ve pişirilmesi
  • Danish hamurunun işlenmesi ve pişirilmesi
  • Pain au chocolat yapımı
  • Sultana roll yapımı
  • Cronut hamuru yapımı
  • Diplomat kremasının hazırlanması
  • 19 Mart Salı, 10.00-16.00
  • 3. Gün

  • Milföy hamurunun hazırlanması
  • Rough puff hamurunun hazırlanması
  • Rough puff hamuru ile çikolatalı ve mevsim meyveli tart yapımı
  • Cronut hamurunun işlenmesi ve pişirilmesi
  • 20 Mart Çarşamba, 10.00-16.00
  • 4. Gün

  • Milföy hamurunun işlenmesi
  • Napolyon yapımı
  • Armutlu tart yapımı
  • Cruffin hamurun hazırlanması ve işlenmesi
  • Elmalı turn-over yapımı
  • Lorlu patatesli pasty yapımı
  • 21 Mart Perşembe, 10.00-16.00
/

Workshop Takvimi

  • Katmanlı Hamurlar

    18 Mart Pazartesi

    10:00 - 16:00

    1850 TL

  • Katmanlı Hamurlar

    14 Ekim Pazartesi

    10:00 - 16:00

    1850 TL

Önemli Bilgiler

* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.Eğitim 6 kişiliktir.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.