• WORKSHOP TARİHİ

    13 Ağustos Cuma

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    340 TL


Yıl 1862. Louis Ernest Ladurée, Paris’te bir fırın açar. Dolgu kremasını iki yuvarlak beze arasında sunarak 156 yıl süren bir Fransız geleneğinin ilk adımını atar. Masalsı ama bir o kadar gerçek. Zahmetli ve bir o kadar da eşsiz. Makaron yapım tekniklerini öğreneceğiniz “Matmazel Makaron”, Fransız üstatlara saygı duruşu niteliğinde.


Workshop’ta kullanılacak teknikler:
• Pürüzsüz yüzeyli makaron hazırlama
• Doğru kıvamda ganaj dolgusu hazırlama ve renklendirme



Workshop Takvimi

  • Matmazel Makaron

    13 Ağustos Cuma

    10:00 - 14:00

    340 TL

Önemli Bilgiler

* Biletler tek kişiliktir.
* Eğitim 14 kişiliktir.
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarında tek kişi çalışılmaktadır.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.