• WORKSHOP TARİHİ

    05 Şub - 26 Mar

    10:00 - 14:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    2100 TL


Bıçak. Makarna. Sos. Çorba. Risotto. Et. Balık. Tavuk. Patates. Pilav. Noodle. Bugüne kadar mutfağa dair duyduğunuz, gördüğünüz, tattığınız her şeyi yapmayı öğreneceğiniz 8 haftalık bir eğitime davetlisiniz. “Mutfakta 8 Hafta”da temel mutfak tekniklerini profesyonellerden öğrenecek, kendinizi bu teknikleri çeşitli yemekler üzerinde uygularken bulacaksınız. Kapsamlı bir mutfak eğitimi görmek isteyenler için ideal olan bu eğitimde, hem pratiğinizi hem de tekniğinizi geliştirerek kendi evinizin şefi olarak mutfağınıza döneceksiniz.


Menü

  • 1. Hafta, Bıçak Seçme, Kesim ve Kullanma Teknikleri, Mutfak Set-Up ve Hazırlıkları

  • Minestrone çorbası
  • Patates risotto
  • Fırında tavuk
  • 5 Şubat Salı, 10.00-14.00
  • 2. Hafta, Ana Ve Türev Soslar ve Çorbalar, Hazırlama ve Kullanma Metodları

  • Tavuk suyu (Demo)
  • Kahverengi et suyu (Demo)
  • Mayonez (Demo)
  • Beşamel sos
  • Hollandez Sos (Demo) (Yeni)
  • Fransız soğan çorbası
  • Rosto domates çorbası
  • 12 Şubat Salı, 10.00-14.00
  • 3. Hafta, Et Çeşitleri ve Yapıları, Pişirme Teknikleri ve Püf Noktaları

  • Bonfile ayıklama ve temizleme teknikleri (Demo)
  • Roast beef (Demo)
  • Kestane mantarlı ve kremalı bonfile
  • Kuzu karski; patates püresi ve sote sebzeler ile
  • 19 Şubat Salı, 10.00-14.00
  • 4. Hafta, Kümes Hayvanları ve Pişirme Yöntemleri

  • Rosto hindi (DEMO)
  • Kaparili domates soslu sote tavuk göğüs, sarımsaklı ekmekler ile
  • Çıtır tavuk butları, elma chutney ile
  • Izgara tavuk kanatları, közlenmiş sebze salatası ile
  • 26 Şubat Salı, 10.00-14.00
  • 5. Hafta, Pilavlar Ve Pirinç Çeşitleri, Pişirme Teknikleri ve Püf Noktaları

  • Özbek pilavı
  • Yaban mantarlı risotto
  • Firik pilavı
  • Zerdeçal ve garam masalalı, sebzeli basmati pilavı (Yeni)
  • 5 Mart Salı, 10.00-14.00
  • 6. Hafta, Uzak Doğu Wok Yemekleri, Pad Thai ve Noodle Pişirme Teknikleri

  • Pad thai
  • Dana etli egg noodle
  • Yeşil körili tavuk, yasemin pilavı ile
  • Tom Kha Gai (Yeni)
  • 12 Mart Salı, 10.00-14.00
  • 7. Hafta, Deniz Ürünleri Seçme, Temizleme ve Pişirme Teknikleri

  • Ahtapot (Demo)
  • Yuvarlak balıkların ayıklanması (Levrek)
  • Düz balıkların ayıklanması (Dil balığı)
  • Akdeniz usulü levrek
  • Güveçte sebzeli dil şiş, sarımsaklı zeytinyağı ile (Yeni)
  • Kalamar tava, tarator sos ile (Yeni)
  • 19 Mart Salı, 10.00-14.00
  • 8. Hafta, Taze Makarna Hamuru Hazırlama ve Makarna Sosları

  • Taze makarna hamuru yapımı
  • Pesto soslu fettucine
  • Köz patlıcan dolgulu ravioli ve domates sos
  • Bolognese soslu lazanya
  • 26 Mart Salı, 10.00-14.00
/

Workshop Takvimi

  • Mutfakta 8 Hafta

    23 Aralık Pazar

    16:00 - 20:00

    1.950 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    02 Ocak Çarşamba

    19:00 - 23:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    26 Ocak Cumartesi

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    05 Şubat Salı

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    23 Şubat Cumartesi

    16:00 - 20:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    07 Mart Perşembe

    19:00 - 23:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    17 Mart Pazar

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    03 Nisan Çarşamba

    19:00 - 23:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    07 Nisan Pazar

    16:00 - 20:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    07 Mayıs Salı

    19:00 - 23:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    18 Mayıs Cumartesi

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    16 Haziran Pazar

    16:00 - 20:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    19 Eylül Perşembe

    19:00 - 23:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    22 Eylül Pazar

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    09 Ekim Çarşamba

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    20 Ekim Pazar

    16:00 - 20:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    08 Kasım Cuma

    19:00 - 23:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    16 Kasım Cumartesi

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    04 Aralık Çarşamba

    10:00 - 14:00

    2100 TL

  • Mutfakta 8 Hafta

    28 Aralık Cumartesi

    16:00 - 20:00

    2100 TL

Önemli Bilgiler

    "Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce etkinlik adı/tarih ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz."
    Eğitim süresince katılımcılar 14 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
    Tüm katılımcılara önlük seti ve ders içerikleri ile ilgili reçete kitapçığı verilecektir.
    Eğitimin sonunda eğitmen şeflerin imzaladığı özel sertifika verilecektir.
    Program 8 hafta sürmektedir.
    Derslerin telafisi yapılmaz. Ücret iadesi yoktur.
    Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
    18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
    Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
    MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Biletler tek kişiliktir.
    * Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.