%100 Ekşi Maya
“%100 Ekşi Maya”dan çıktığınızda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

“%100 Ekşi Maya”dan çıktığınızda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu eğitimde, ekşi maya ve nohut mayasının oluşturulması, mayalama ve katlama teknikleri, maya çeşitlerinin arasındaki farklar gibi ekşi mayaya dair her şeyi öğreneceksiniz. Öğrenmekle kalmayıp yoğurma ve pişirme tekniklerini deneyimleyecek, böylece pratiğinizi de geliştireceksiniz. Sadece ekşi maya kullanarak yapılan ekmek çeşitlerinin yanı sıra; köy ekmeği ve francala gibi birçok ekmeği de ekşi mayayla nasıl yapabileceğinizi göreceksiniz. Ekşi maya konusunda tecrübe edinmek isteyen aşçılık ve pastacılık öğrencileri, işletme sahipleri, mutfak personelleri ve tabii ki ekşi mayalı ekmek tutkunları için tasarlanan bu özel eğitim MSA’da sizi bekliyor.
Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler
- Ekşi maya hakkında teorik bilgi ve ekşi maya yapımı
- Mayalama, katlama, yoğurma ve pişirme
Notlar
- 1-3 Temmuz tarihli eğitiminin ders programı aşağıdaki gibidir;
%100 Ekşi Maya |
||
1. Ders |
1 Temmuz 2022 Cuma |
10.00-16.00 |
2. Ders |
2 Temmuz 2022 Cumartesi |
10.00-16.00 |
3. Ders |
3 Temmuz 2022 Pazar |
10.00-16.00 |
- 24-26 Ağustos tarihli eğitiminin ders programı aşağıdaki gibidir;
%100 Ekşi Maya |
||
1. Ders |
24 Ağustos 2022 Çarşamba |
10.00-16.00 |
2. Ders |
25 Ağustos 2022 Perşembe |
10.00-16.00 |
3. Ders |
26 Ağustos 2022 Cuma |
10.00-16.00 |
Bilinmesi Gerekenler
Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
Diğer
- Eğitim 6 kişiliktir.
- Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.
- Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
İlginizi çekebilecek diğer workshop’lar